Boka ett kostnadsfritt pass i Formtoppsanda!

 
PT-kväll på Active Sportsclub!
Nu på onsdag 27/2 kl 16.30-19.30. Under kvällen bjuder vi på vägning på Tanitavågen där du får reda på Din fysiska status. Det kommer även att finnas provsmakning av celsius och proteinbars.
 
Kanske har du också läst om PT-gruppen Formtoppen där deltagarna minskade 106 cm och förlorade 26,1 kg på 8 veckor? (Före-och efterbilder<---) Under kvällen har du en unik chans att boka in dig på ett kostnadsfritt pass i ren Formtoppsanda. Vågar du? Erbjudandet gäller endast vid bokning under kvällen och det är först till kvarn som gäller. Passet äger INTE rum under kvällen. Endast för medlemmar.
 
 Foto: Malin
 
Formtoppen är personlig träning i grupp. Vi är 2 personliga tränare på en liten grupp om 4-8 personer. Du får den härliga känslan av att träna i grupp samtidigt som DU blir sedd,peppad och teknikhjälp som du kanske inte upplever på vanlig gruppträning eftersom gruppen är så pass liten och vi är två som kan gå runt och hjälpa till.
 
Väljer man att gå med i Formtoppen är det träning med gruppen 1 gång i veckan i 2 månader,du får träningsplanering och utförliga program som uppdateras 3 gånger under dessa 2 månader. Du får även tydliga ansvisningar över hur du ska äta under dessa veckor,pepp&stöd i en sluten Facebook-grupp och självklart fystester före och efter.
Toppen eller hur?!

Kommentarer
Postat av: Madelene

Duktiga dom är! Och ni!!

2013-02-24 @ 23:23:30
URL: http://enbildtill.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0