Ljuvligt

Haft en sån kväll som går rakt in i mammahjärtat. Fredrik behövde jobba hemifrån lite och Vira ville vara med. Tog upp henne till sovrummet lite tidigare än läggdags så han fick vara ifred. Hon fick välling i min famn sen låg hon kvar och vi pratade och gosade. Hur djuren låter,var näsan sitter,vilken färg lampan har osv. Ett par gånger flikade hon in: 'Äckar dig mamma" vilket såklart betyder älskar dig 😭❤  I en halvtimme mös vi sen en sång och sedan somnade hon själv,inget stök. Ljuvligt!



Uppsala och Mello

I helgen hälsade vi på Freddans lillebror & sambo med syster Blom & sambo. Vi shoppade,drack en drink ute innan vi gick hem och åt tapas. Tittade på mello i bakgrunden och jag är sååå nöjd med Robin 👌 Den enda jag hjärtröstade på 😉 Känns som att folk gick på medias vinkling på att Nano var så bra,men konstigt tempo på låten och urtråkigt nummer. 

Dagen efter åt vi våffelfrukost och åkte till Ikea och XXL innan vi åkte mot Bollnäs och barnen igen. Kusinerna Blom/Ljung hade härjat och busat hos farmor&farfar/mormor&morfar. De hade gått bra men lagomt svettigt tror jag 😅


Kvantitet

Jag köper aldrig dyra träningskläder då jag helt enkelt inte tycker att det är värt det alla gånger! Sportbh och skor får kosta men resten... nja. Få träningskläder är så snygga för de priserna heller. 

Jag köper hellre roligt och billigt 😊
Tröjor från Lidl och byxor från Rusta (!) 👌


Parga

Hade inte tänkt resa utomlands i år men när mamma bjöd med mig till Parga i maj kunde jag inte säga nej. 

Efter den här hösten tror jag att det är precis vad jag behöver. Har ingen sommarsemester och Fredrik ska åka på fiskeresa så det här blev 'rättvist" också,om det finns något sånt i föräldraskapet 😉


Hej!

Hej jag lever! 👋

Kändes inte så kul att skriva "idag har jag jobbat" eller "idag har jag tränat","idag har Vira gjort de" men det är väl det som är att blogga? Vardagen liksom.
Jag knegar på,DAGTID! Trivs så jäkla bra,har fått förlängt och ska även vara på samma våning i sommar. Känns tryggt och bra. Jobbar 80% så Vira är på förskolan 2-3 dagar i veckan bara,denna vecka har vi varit lediga tillsammans onsdag,torsdag,fredag tillexempel 😊
I onsdags var vi bara hemma,igår var vi först till Forsbacka och lekte med Nathalie & Zoey sen till min mormor där vi fick middag tillsammans med mamma och Viras nya favorit: Min bror. 
Idag ska vi till öppna förskolan sen väntar jobb för mig i helgen. 


RSS 2.0