Ottos Jens Henrik

I helgen döpte vi Otto🎉 
I samma lilla kapell där Fredrik&hans syskon är döpta,där hans föräldrar&vi är vigda och Vira döptes.
Hade noggrant förberett Vira på att hon skulle hålla mig i handen och försöka vara tyst. En önskedröm men man kan ju hoppas. Hon var tyst som en mus men ville vara i min famn,hade träningsvärk dagen efter😆 Sen viskade hon supertyst "Får jag gå till mormor Ulla?" som vi strategiskt placerat längst fram. Så duktig! Och Otto! Sög på sin hand och tittade på prästen hela tiden. Fantastiska Erik sjöng "Vid din sida" och "En värld full av liv". 
Sen åt&fikade vi på Stenvallen som vanligt,så gott och fint,Fredrik&svärföräldrarna fixade allt,jag hade bara köpt en klänning😋 Och som vanligt när vi ordnar sammankomster var vädret underbart,första riktiga vårdagen🌞
En underbar dag för vår glädjespridare💖fy fan

Har flera gånger försökt skriva Ottos förlossningsberättelse men det hänger sig och allt försvinner😣😣😣 Nu behöver har vänta innan jag försöker igen för jag blir så jävla arg?

Jeans

Lagt 300 kr på 3 jeans i veckan,billigt på Lidl😂 Jag har fortsatt använda mina gravidjeans efter Otto... Jag har 5 kg kvar till jag har min ursprungsvikt men vågen har stått still i 3 månader... Är inte bekymrad över det,
trivs ändå i min mammakropp och Otto är mätt och nöjd. Det var inte Vira,jag vägde 7 kg mindre med henne vid det här laget och hårdare och mer,kanske har ett samband🤔  Men vill känna mig fin&bekväm i kläder eftersom jag inte kan ha mina gamla byxor. Och nu har jag nya,vilken självförtroendeboost😃👍"Varför bloggar du inte?"

Försökt skriva Ottos förlossningsberättelse men appen har hängt sig😣😣 Den vill jag verkligen ha nedskriven men resten av vardagslivet fastnar liksom inte här.
Funderar ofta på om jag förskönar verkligheten eller ljuger för mig själv för jag trodde verkligen att livet med två barn skulle vara jobbigare. Alla andra verkar tycka att det är tufft eller tråkigt men jag älskart! Och Ja,det klart det kommer tuffare tider. Men försöker verkligen njuta av nuet och lugnet! Otto sover i stort sätt hela nätter,äter 1-2 gånger på 11 timmar. Han har samma rutiner som Vira redan och somnar nån gång mellan 19-20 och sover i egen säng som han gjort sen månadsdagen✌ Dock sover han som en kratta på dagarna! Mellan 5-40 min åt gången 😴 Visst sover han längre stunder ibland men det händer bara nån gång i veckan. Vid 4 månader sov Vira 1.5-2 timmar förmiddag och lika eftermiddag men kasst på natten så det är tydligen antingen eller med mina barn😂 Men en jäkla skillnad när jag får sova på nätterna! En dröm👍

Bokat!

Vi har äntligen bokat resa! 18 maj åker vi till Kreta och 23 maj fyller jag 30 år🎉 Vi tittade på Spanien,Italien och Kroatien men inget stämde med värme,sandstrand,all inclusive och barnvänligt just då. Det blir min tredje resa till Kreta,Fredrik och Viras andra och Ottos första såklart😉 Men helt nytt ställe iaf. Ska bli väldigt härligt🌞 Känner mig lugn och trygg över att åka med barnen. Vira brukar fixa nya situationer galant och henne kan man ju förbereda. Otto sitter/ligger där han är och han ammas ju så det känns bra. 44 dagar till avresa!
RSS 2.0