v 39&40

V 39
Måndag: 45 min morgonpromenad. VILA
Tisdag: Rygg,biceps
Onsdag: Bröst,axlar.
Torsdag: Pass 1: Ben+mage. Pass 2:Biceps,triceps
Fredag: VILA
Lördag:  VILA
Söndag: VILA Promenad
 
Planerat v 40
Måndag: Rygg,biceps
Tisdag: Ben+mage
Onsdag: Morgonpromenad. Bröst,axlar,triceps.
Torsdag: Morgonpromenad. VILA
Fredag: BOLLNÄS ESS- 2 pass
Lördag:  BOLLNÄS ESS- 5 pass 
Söndag: VILA

Inflyttade

Tack alla vänner som kom och firade vårt hus (och Fredrik) igår!♥
Alla frågar hur det känns och kan nog inte annat beskriva det som "självklart","rätt" och "hemma",det känns sjuuukt bra!
 
 
 

Inte bara bilder,siffror också!

 Som ni vet så har jag gjort en liten "viktresa",omvänd än de allra flesta. Jag vill gå upp i lägga på mig massa,bli större&starkare. Brukar lägga upp "nu&då"-bilder men i flytten hittade jag ett block med mina gamla mått! Otroligt kul att se vad som hänt i siffror! Det har inte gått fort,jag har inte alltid haft fokus på att bli grövre utan det är något jag eftersträvat det senaste året.
Jag hoppas också att jag kan inspirera någon annan att börja styrketräna om det nu är någon som fortfarande tror att man blir "bullig&manlig" som tjej om man lyfter vikter... Man blir bara snygg och tajt ;) Haha.
 
Arm
22 cm. NU: 28 cm
Plus 6 cm
Byst
DÅ: 82 cm. NU: 89 cm
Plus 7 cm
Midja
DÅ: 66 cm NU: 72 cm
Plus 6 cm....
Mage
DÅ:74 cm NU: 84 cm (skulle behöva minskas...)
Plus 10 cm.....
Rumpa
DÅ: 85 cm NU: 96 cm
Plus 11 cm!!
Lår (osäker på var jag mätte men tror på "mitten")
DÅ: 45 cm. NU: 50 cm
Plus 5 cm
Vad
DÅ: 30 cm NU: 35 cm
Plus 5 cm
Totalt 45 centimeter!!
Hösten 2008, 47.2 kg....
 <----Lägg märke till den platta rumpan ;)
 
Hösten 2013,skulle tro mellan 57.5-58 kg.
 
 

Grymma

Fy fan vilket team vi är. Från nyckel till inflyttningsfest på 12 dagar. Och fint blev de! Visst fattas det tavlor på väggarna men det är också allt som saknas!
Såhär ser allrummet uppe ut,här ska vi bara chilla och spela tv-spel. Galet mycket färg... och tycker jag att det är mycket färg så är det mycket färg!
Sofforna är från Fredriks föräldrar,bordet är hans syrras,de orange kuddarna är från min gamla lägenhet,mattan från vår gamla lägenhet och döskallekuddarna och den blå fotöljen är ny.
 

Milstolpe!

I går var dagen då jag inte längre kan spontanköpa något i storlek S... Satt lite tight :-oLove it!

Fullt ös!

Alla möbler finns nu i huset och det är sista rycket inför Fredrik 27 år kalas imorgon på dagen och vår inflyttningsfest på kvällen! När allt är på plats kommer det självklart bilder :-) Väldigt nöjd hittills i allafall :-) Jag åker buss till jobbet och det funkar fint,igår var jag där från 9.45 till 21.15,lång dag! Fick in ett gäng kunder,sushilunch, snabb shopping och 2 träningspass.


Lyckan

 
Så fort vi kom ut till huset&landet har det känns som att all stress och ilska bara rann av mig...
Jag har kommit hem! ♥

V 38&39

V 38
Måndag: Ben
Tisdag: VILA
Onsdag: Rygg
Torsdag: Bröst,axlar
Fredag: Biceps,triceps+mage
Lördag: VILA
Söndag: Ben
 
Planerat v 39
Måndag: 45 min morgonpromenad. VILA
Tisdag: Rygg,biceps
Onsdag: Bröst,triceps
Torsdag: Axlar+mage
Fredag: Morgonpromenad. Biceps,triceps.
Lördag:  Morgonpromenad. VILASöndag: VILA
 
 
 
Känslan när man tränat sig ur kläder man gillar.... Kan inte dra upp ärmarna på klänningen längre :)

Första helgen i huset!

Nu har vi sovit 2 nätter i huset och det känns så bra! Över förväntan faktiskt! I fredags kom vi dit sent efter jobb&kalas,pysslade lite innan vi la oss i nya sängen,dock endast lakan för vi hade glömt att vi inte hade täcken :-P Jag frös som fan hela natten men sov bra ändå,nöjd att vi i sista sekund ändrade oss från "medel" till "fast" bäddmadrass! På morgonen drack vi kaffe på balkongen och allt kändes som en dröm! Vi åkte på Rusta&Jysk samt köpte ett riktigt maffigt bord som vi hittat på blocket. Vi fick det i inflyttningspresent av Fredriks föräldrar,såå snällt! Min mamma hälsade på och vi fick superfina presenter och en Lill-babs :-) Hon verkar ta det hela med ro och ser verkligen ut att trivas på landet :-) Idag har vi haft besök hela dagen med avbrott för Fredriks fotbollsmatch/min träning. Allt känns så sjukt bra och jag är så lycklig&tacksam <3

Vi är på G!

I går,efter alldeles för många minutrar på banken så fick vi äntligen komma till vårt hus♥ Plockade upp det vi shoppade i söndags och Fredriks familj kom och drack kaffe på golvet :)
 I dag var vi till Ikea och storshoppade! Helt ny säng bland annat :)
Vi är på g!
På Fredag sover vi förhoppningsvis första natten,iiiih :D♥
 
 

Dagen D!

Kl 14 ska vi på banken och fixa det sista sen är vi husägare :D
Vi storshoppade på Rusta igår,de hade rea så vi fick en rejäl hylla,cafémöbler,matta,kuddar,massa ljusstakar,flaskor och burkar för 1200 spänn,kändes grymt.
 
 

v 37&38

 V 37
Måndag Ben
Tisdag: Rygg&biceps
Onsdag: VILA
Torsdag: Bröst&triceps
Fredag: Cykling 8 km+mage
Lördag: VILA
Söndag: Axlar+mage
 
Planerat v 38
Måndag: Ben
Tisdag: Biceps&triceps
Onsdag: VILA
Torsdag: Rygg+mage
Fredag: Bröst&triceps
Lördag: VILA
Söndag: Axlar+mage

2009 vs 2013

 
Min bästis skickade mig den övre bilden häromdagen. Känns inte som att det där är jag,känns overkligt... Men det ger mig verkligen motivation att fortsätta kämpa! Häromdagen försökte en person ge mig en komplimang genom att kalla mig smal... Inte så lyckat. Det är en svordom i min bok och verkligen ingen komplimang med tanke på hur mycket arbete jag lagt ned.
 

Bollnäs Ess 2013

Anmälan till Bollnäs Ess öppnade för ca 1 månad sen och jag anmälde mig direkt på första anmälningsdag :) Dock var det efter 10 timmars nattjobb så jag valde kanske inte helt genomtänkt med det finns möjlighet att byta på plats och det brukar jag göra beroende på dagsformen.
Kan verkligen rekommendera Bollnäs ess till alla som tycker om att träna! Ett otroligt bra arrangerat konvent med grymma presentatörer! 
Kika <---
Såhär kommer min träningshelg se ut om 3 veckor,längtar!!!
 
   
Fredag 17:00-18:00 Soma Move®
 
A-hallen. Presentatör: Cecilia Gustafsson. 
Soma Move® bygger på djuriska rörelser, så kallad ”animal workout” med ett skönt flyt mellan övningarna. Passet utmanar kroppen med stora, varierade rörelser och du får lära dig att använda kroppen på ett helt nytt sätt. Vi följer inte musikens takt men använder oss ändå av musikens energi till att ge oss kraft och ork under passets gång.
Fredag 18:15-19:15 Orka!
 
B-hall. Presentatör: Sofia Åhman
Träna kroppen så att den orkar med vardagens alla bestyr! Hur ska man träna för att orka bära kinkiga barn, skotta snö, påta i trädgården, städa, arbeta vid datorn och leka? Vi använder kroppen som belastning. Här får du massvis med tips på övningar du kan köra hemma för att bli starkare i vardagen!
Fredag 19:30-20:30 Workshop : Optimala förberedelser för prestation
 
C-hall. Presentatör: Mikael Svensson
En workshop om hur du optimerar dina träningsresultat med hjälp av noggranna förberedelser och avslut. Exempelvis så bör en uppvärmning alltid vara grenspecifik för typen av träning som står på programmet. Andra viktiga parametrar är vad den tränande gör mellan träningspassen för maximal återhämtning och för att förbereda sig inför nästkommande pass. Ta din träning ett steg längre och bli en 24-timmars-atlet.
Lördag 08:45-09:40 Yin Yoga
 
C-hall. Presentatör: Elisabeth Andersson.
Lugn, återhämtande yogaform för dig som känner dig osmidig, stressad och tom på energi och som har svårt att sitta still och har massor av tankar i huvudet.
Lördag 10:00-10:55 Strength and conditioning workout
 
B-hall. Presentatör: Mikael Svensson.
Ett fartfyllt Crossfit-inspirerat träningspass med funktion, intensitet och variation i fokus. Som deltagare får du inte bara en ordentlig genomkörare för både styrka och kondition, utan fokus läggs också på förberedelser, teknik och passförståelse. Övningsvalen innebär att flera fysiska egenskaper utmanas som till exempel explosivitet, uthållighet, balans, koordination, precision och timing.
Lördag 11:30-12:25 UX/Red Cord
 
D-hall. Nordic Gym och Red Cord.
Träna med Vasaloppsvinnaren Jenny Hansson. Slingträning i Redcord tränar effektivt stabiliserande muskler och rörelsemuskler. Därför tränas muskelsamspelet från de inre små stabiliserande musklerna till de stora synliga musklerna. Detta är vad vi kallar funktionell styrka. Slingträning används vid både rehabilitering, skadeförebyggande träning och prestationshöjande träning.
Lördag 13:30-14:15 The Body Based Berserk
 
Utomhusarena Solrosen. Presentatör: Linus Johansson.
Ett dynamiskt, roligt och utmanande pass där du arbetar enbart med din kropp som ditt motstånd och underlaget som ditt redskap. I det här passet flyter tid och repetitioner samman och allt du gör beror helt på din medkombattant. Explosivt möter dynamiskt när klassiska övningar i en ny form gör dig till en Berserk!
Lördag 14:30-15:25 Funktionell träning
 
A-hall. Presentatör: Oscar Jöback.
Kroppsvikten är motståndet vi använder och vi kommer träna upp styrka, stabilitet och balans. Alla kan vara med oavsett vilken träningsbakgrund man har. Vi tränar upp alla muskler som stabiliserar och förbättrar vår kroppshållning.
Lördag 15:50-16:45 Föreläsning: Trött, fet och fyrtio
 
Föreläsningssal. Föreläsare: Pasi Salonen.
En inspirations- och motivationshyllning till livet.

Med pricksäker humor och en obotlig optimism om att ”alla kan” får Pasi människor att våga ta steget till att vilja vara sitt bästa jag. Det är viktigare att tala till hjärtat istället för hjärnan - när inspirationen är väckt går den inte att stoppa!

PT säljer PT

I onsdags var jag och min kollega Susanne på utbildning i Västerås.
Givande dag där vi diskuterar Pt-sälj och får nya intryck från kollegor runt om i landet.
Alltid inspirerande!
Även härligt att "komma ut" från gymmet,hihi. Vi hann med en sväng på stan,jag köpte örhängen&plånbok.
Vi åt grym grekiskt käk(jag åt lamm såklart ;) innan vi rullade hem till Söderhamn/Bollnäs.
Var ganska trött,gick upp 04.40 och kom hem 23.00,pjuh.
 
Avslutade dagen med "glass&chokladsås"= Kvarg+agavesirap med chokladsmak ♥
 

På måndag

Om 48 timmar har vi varit på banken och är kanske på väg till vårt hus!
Känns overkligt! Vi letade hus lääänge,inte varit så många visningar(totalt 4 st) men därimot letat letat letat på hemnet,blocket och åkt bil/promenerat och kikat på Till salu-skyltar.
Nu ska vi flytta till ett underbart hus på landet, ca 2 mil utanför Bollnäs (dock 2 mil närmre Gävle för er som bekymmrar er för det ;)
Detta postade jag på Facebook för nästan ett halvår sedan,tänk om jag hade vetat då!

Tjejfest

I går var det tjejfest hos Frida. Vin och bada badtunna!
Mys!
 
Sååå skönt att få ta på sig något annat än träningskläder och sminka upp sig lite :)
 

Vår lägenhet

Nu ligger vår lägenhet ute på hemnet :)
Kika! <---
 

1 vecka kvar!!

Om en vecka har vi nyckeln i vår hand... Precis som jag trodde har det gått väldigt fort! Det känns väldigt spännande! Nu surfar jag efter nya gardiner (jag vet,kanske borde vänta...) och funderar&klurar.
 
 

Lördagsmiddag

Grym middag igår!
Lamm,sötpotatis,paprika,sojabönor,sparris,vitlöksyoghurt och egen rödvinssås som var otroligt god :)
 
 

v 36&37

Måndag:  Rygg+mage. Promenad 60 min
Tisdag: Bröst,triceps
Onsdag: Ben+mage
Torsdag: VILA Promenad 40 min
Fredag: Cykling 1 mil+Axlar&bröst
Lördag: .Lek i utegymmet+promenad
Söndag: Biceps&triceps
 
Planerat v 37
Måndag: Morgonprom. Ben+mage
Tisdag: Morgonprom. Rygg&biceps
Onsdag: VILA
Torsdag: Bröst&triceps
Fredag: Cykling
Lördag: VILA
Söndag: Axlar+mage

Utegym

Vet inte vad andra par gör en lördagkväll men vi hänger i utegymmet :)
 

Oeffektiv...

Ledig i dag. Sov alldeles för länge,möös med kaffekoppen alldeles för länge,skulle börja packa ned köket i lådor men... jaja.
11 dagar kvar till flytt!
 
Även vilodag. Högst motvilligt,träningen flyter på så satans bra! Har verkligen återhämtat mig från den tuffa sommaren och jag har inte blivit sjuk (ta i trä),woho!
 

Slickat tallriken

I går promenerade jag runt stan och besökte både Lidl och Ica.
7.9 km skrapade jag ihop,dock under nästan 2 timmar :P
 
Gjorde 3-rätters middag som var såå mumsig att jag slickade tallriken.. och det säger jag bara inte utan jag slickade min tallrik och sedan slickade jag Fredriks tallrik.
Tog inga bilder för jag är sååå jävla less på min kassa mobil. Betalar på den 2 eller 3 månader till sen blir det en NY. Längtar.
 
Förrätt:
Pilgrimsmusslor stekta i riktligt med smör,lite vitlök och salt&peppar samt sparris.
Huvudrätt:
Lammkotletter stekta i samma blandning som ovan: Vitlök,massa smör,salt&peppar och även rosmarin. SÅÅ GOTT! Rostad sötpotatis,palsternacka,vitlöksklyftor och paprika. Bönsallad.
Efterrätt:
Min "choklad"-agave,kakao och kokosolja.
Till denna delikata måltid drack vi vatten med limeklyftor ;) MUMS!

v 35&36

V 35
Måndag: Rygg,biceps. Promenad 60 min
Tisdag:  Ben+mage
Onsdag:  Bröst,triceps
Torsdag: Axlar+mage
Fredag: Ben. Promenad 50 min
Lördag: Biceps,triceps+lite mage
Söndag: VILA Promenad 7.9 km
 
Planerat v 36
Måndag: Morgonprom. Rygg+mage
Tisdag: Morgonprom. Bröst,triceps
Onsdag: Kettlebell
Torsdag: Morgonprom. VILA
Fredag: Morgonprom. Ben+mage
Lördag: .Morgonprom Biceps,triceps
Söndag: Morgonprom.  VILA
 
Haft en grym träningsvecka och vilar motvilligt i dag,jag är på G!
 

RSS 2.0