1.5 år

1.5 år! Var tar tiden vägen?!

För 3 veckor sen var vi på tidig 18 månaders koll på Bvc.
-Vägde 9835 gram och är 77.7 cm lång.
Jag vägde 9990 gram och va 80.5 cm (!) lång och Fredrik vägde 11400 gram och va 79 cm vid 18 mån. Blir Vira kortare än mig tro?! Trodde att hon skulle bli minst 165 cm iallafall...
-Hon använder över 30 ord och hon kan räkna till 4! 
-Vaknar 2-4 gånger om natten och sover 1.5-2.5 timme på dagen. Somnar runt 20-20.30 på kvällarna. Noll gråt och tjafs dock sjunger&tjattrar hon tills hon stupar 😂
-Går 20-25 timmar i veckan på förskolan. Lite ledsen vid lämning ibland men går över så fort de kommer in till barnen,sen är de full fräs. Vill inte åka hem. Hon äter inte så bra men somnar fort där.
-Hon tjattrar och sjunger hela tiden,favoriterna är Bää bää vita lamm,Imse vimse spindel,Baka baka liten kaka och Blinka lilla stjärna. 

Vi har haft en jobbig period med mycket gnäll och testande mellan 14-17 månader men nu börjar jag känna igen vår glada charmis igen. 

Morr,blogg.se kan inte ladda upp bilder 😡

Önskar

Önskar att jag kunde skriva av mig men tveksam om jag orkar vara så utlämnande just nu.
Får se hur jag gör. 
Ni får räkna med bloggpaus ett tag framöver...

Tröstshoppade åt Vira på rean igår och nätahoppade prylar åt mig själv. Kanske en klen tröst men lite materiel lycka är aldrig fel.

Segt

I torsdags hade jag jobbat natten 21-07,kunde bara sova 4.5 timme och sen möte på jobbet 17-20 och jobb igen 21-07 😴 Lagomt jättesegt!

Men ni har jag ledig helg, igen! Har verkligen ett superschema nu,jobbar bara 1 lördag på 8 veckor! Hoppas jag får fortsätta på de ett bra tag till 😆

Nu dricker jag kaffe,Disney junior går i bakgrunden och det ska bakas inför imorgon när dom små kompisarna kommer på playdate.

Ante 30 år

Igår firade vi Antes 30 årsdag med dunder och brak 🎉
Eller ja,jag skulle hämta Vira då.vi inte hade barnvakt över natten så för mig var det lugnt. Oerhört skönt idag dock! Fredrik är mindre pigg 😆 tacksam att Vira tog sovmorgon till 07.45 för i fredags vaknade hon 05.30 😴

Tog bara 1 bild i ett lugnt skede 😛

Ledig

Idag är vi lediga från föris&jobb.
Jag har bara 1 jobbnatt kvar denna vecka sen ledig i 4. Bra! 
Igår natt var jag inte bra på mitt jobb. Är på en fruktansvärt tung våning psykiskt med många vakna precis hela tiden. Mitt tålamod var i botten och skämdes faktiskt lite när jag slutade för att jag inte kunde hålla humöret uppe hela tiden. Men den där våningen knäcker nog även den mest tålmodiga... Jag ska släppa de och ladda om till imorgon.

Min vackra tjej! Tänk att hon fick mina bruna ögon trots Fredriks mutantgener😂

Cocktailparty

I lördags firade vi Fredrik med cocktailparty!
Snittar och drinkar i överflöd! 
En härlig kväll med fina vänner&familj.
På söndagen sov vi till 13 och skulle städa innan Vira kom hem kl 16. 15.45 började vi städa 😂😂😂 Men vi fick hjälp att städa på natten så det äckligaste var borta.

Börjar redan fula på min 30 årsfest,i maj 2018 😂

Några av de snygga gästerna 

RSS 2.0