Modevisning

I torsdags var jag med på modevisning i Söderhamn. Vi var 8 modeller och alla hade herrkostymer, vi som var mörka fick gothig sminkning och de ljusa fick coola "masker". Det var så nervöst med superkul så vi inte hade traditionell catwalk utan koregrafi..
Tack bästa Salong Donna i Söderhamn :)
 

v 47&48

 v 47
Måndag: Promenad 5 km Mark. 
Tisdag: Promenad 5 km Bänk
Onsdag:  Böj
Torsdag: VILA promenad 5 km
Fredag: Mark
Lördag: VILA 
Söndag: VILA Promenad 5 km
 
Planerat v 48
Måndag: Bänk
Tisdag: Böj
Onsdag: Cykling
Torsdag: Promenad. Mark
Fredag: ?
Lördag: ?
Söndag: ?
 
Vet inte hur det kommer bli nästa helg då jag blivit osäker på om jag ska till Göteborg eller inte...

En vecka

Det har nu gått 1 vecka och jag har inte gråtit sen i söndags. Det känns dock så jäkla tomt i hjärtat och... fan,nu gråter jag. Så jäkla tomt <3

Cool

I dag blev jag omgjord inför morgondagens catwalk!Blev så jäkla tufft! Inte så rött utan mer rödbrunt än vad bilderna visar och en crazy nacke a la pottfrilla. Känns grymt!

Helg

Madde,Fredde&Folke har varit här i helgen,så mysigt.
Vi tog en promenad,åt kakor&drack glögg,lagade mat och hade de gött.
Till huvudrätt åt vi grillad entrecote,hasselbackspotatis,rostade rödbetor med fetaost,smörstekt sparris,rödvinssås och lyxsallad med feta&granatäpple. Till efterrätt åt vi Leilas franska marängtårta med grädde och bär,en riktig kalasmiddag :)
Skönt att få umgås och tänka på annat♥
 
Till veckan ska jag vara hårmodell igen(och gå på catwalk :D),julbord med jobbet och mina fina kusiner kommer och hälsar på.
 
♥ Rycker ju onekligen i livmodern när jag ser min man med barn,men var sak har sin tid ;)

v 46&v 47

 v 46
Måndag: Promenad 5 km. 45 min stairmaster.
Tisdag:  Böj
Onsdag: Bänk+ 1 mil cykling
Torsdag: VILA
Fredag: VILA
Lördag: VILA Promenad 5 km
Söndag: VILA 
 
 
Planerat v 47
Måndag: Promenad. Mark. Body balance.
Tisdag: Promenad Bänk
Onsdag:  Böj
Torsdag: VILA
Fredag: Cykling
Lördag: VILA Promenad
Söndag: Mark
 

Att sysselsätta sig...

Jag vill sysselsätta mig,hålla tankarna borta. Inte vara ensam. Och det är ovanligt för att vara mig,älskar att vara själv. I går var jag till Gävle och var med familjen och fick skratta tills jag nästan kiknade. I dag åkte jag&Fredrik till Sundsvall som planerat. Vi var på inspelning av ett avsnitt Gladiatorerna,mycket glad över att vi åkte,det var skönt att skingra tankarna för en stund.

Hon fattas mig. Och hon kommer fattas mig tills den dag vi ses igen <3


Skriver av mig

Klockan börjar närma sig 02.30 och jag har sovit ca 1 timme. Klarvaken,tårar i ögonen och massa tankar.
Min vackra hund finns inte mer. Känns så jävla overkligt. Hon var ju här nyss.
Som ni som följer bloggen vet så hade jag "delad vårdnad" om Lillis med mitt ex. Sist jag såg henne var 4 nov. Då hade vi haft en underbar helg med massa gos,lek och långa promenader. Och jag kan inte fatta att jag aldrig mera kommer att få ha såna stunder med henne... jag är så jäkla ledsen. Samtidigt är jag glad att hon inte verkar ha fått lida och att hon inte fick tyna bort i sharpei-feber eller bli skruttig. Hon var maxad Lillbabs in i sista stund. I 6 år fick jag äran att vara matte till denna underbara varelse eller väsen som mamma brukar säga,vet att alla har speciella band till sin hund och att det inte låter originellt när jag skriver att hon var inte som en hund,hon var nåt annat.

När nåt oväntat/sorgligt händer brukar jag spola tillbaka bandet och fundera på hur/var/när eller vad man ska säga. I går hade jag en skitkonstig dag,jag letade efter bilnyckeln i 40 min när jag redan lagt den i väskan,jag körde vilse,jag hade missat att boka in kunder och en massa annat. Struldag. I dag hade jag en grå hinna över hela mig. Jag suckade och kände mig ledsen utan anledning. Berättade att min pappa bor på Filippinerna men han bor långt från katastrofområdet och han mår bra,det var inte därför jag kände mig nedstämd. Ibland,inte alltid men ibland är jag väldigt intuitiv. Kanske kände jag på mig att 13/11 2013 skulle bli mitt livs tyngsta dag hittills. Detta är första gången jag förlorat ett älskat husdjur (en vän) och det är min första kontakt med oväntad död. Även om jag som sagt är glad att hon slapp lida så önskar jag ju självklart att jag hade fått säga: Hej då,jag älskar dig <3


Trasig

Min älskade Lill-babs♥
Mitt hjärta är trasigt. Lill-babs blev påkörd av en bil idag och hon klarade sig inte.
Jag är förstörd. Jag var på jobbet,typ 10 mil bort. Gråtit 4 timmar nonstop nu. Värsta dagen i mitt liv. Underbara hund...
 

v 45&46

v 45
Måndag: Promenad 6.5 km. Axlar,bröst,biceps,triceps och mage :P
Tisdag: Promenad 4.5 km Böj
Onsdag: Bänk
Torsdag: Prom 5 km. Mark
Fredag: Cykling 10 km
Lördag: Ben+mage
Söndag: VILA Promenad 6.7 km
 
Planerat v 46
Måndag: Promenad 5 km. 45 min stairmaster.
Tisdag: Promenad Böj
Onsdag: Promenad Bänk
Torsdag: Promenad Mark
Fredag: VILA
Lördag: VILA Promenad
Söndag: VILA Promenad
 
I lördags var jag på gymmet,allt var upptaget och jag tog ett hörn och lekte lite som jag kände för,blev massa goblet squats,utfall med främre fot på låda,bakre fot på låda,plankor,intåt/utåtrotationer osv. Benen skakade och svetten rann men ingen träningsvärk,besviken. I dag blev det en promenad och en tur på stairmaster av samma anledning som i lördags-hatar att träna i rusningstid :I
 
 

Skoj

Efter 2 fantastiskt lugna härliga helger (lycka att få vara hemma i vårt hus <3 Och nu är lägenheten såld så nu kan vi njuta fullt ut!!!)
men nu rullar det på med sociala trevligheter:
V 46: Inspelning av Gladiatorerna i Sundsvall,besök av bästis med familj.
V 47: Hårmodell,julbord med jobbet,besök av kusinerna.
V 48: Fitnessfestivalen!!!


v 44,45 & 46

v 44
Måndag: Axlar&mage+ cykling 13 km
Tisdag: VILA
Onsdag: Rygg,biceps
Torsdag: Ben
Fredag: VILA Promenad 4 km
Lördag: VILA 
Söndag: VILA Promenad 6.5 km
 
v 45
Måndag: Promenad 6.5 km. Axlar,bröst,biceps,triceps och mage :P
Tisdag: Promenad 4.5 km Böj
Onsdag: Bänk
Torsdag: Prom 5 km. Mark
Fredag: Cykling 10 km
Lördag: Promenad Böj
Söndag: VILA Promenad. 
 
Planerat v 46
Måndag: Promenad Bänk
Tisdag: Promenad Mark
Onsdag: Promenad Cykling
Torsdag: Promenad Böj
Fredag: VILA
Lördag: VILA Promenad
Söndag: VILA Promenad
 
Har för första gången printat ut ett schema till mig själv. Har haft 100 scheman i huvudet. Ett 20-tal kladdade på papper eller i kalender. Nu har jag gjort tabeller,nogrann planering och tjoho vad motiverande! Som ni ser utgår jag från böj,bänk och mark. Började med att jag gjorde ett schema åt en PT-kund som vill bli stark i bänkpress. Inget mer med det. Sen en dag när jag jobbade så sneglade jag på marklyftspodiet där någon inte tagit bort sina vikter. Vet inte vad men den såg så sjukt inbjudande ut. Ni som läst ett tag vet att jag hade supersvårt med tekniken i marklyft men genom att öva öva öva så satt det,men inte så mycket mer. Har aldrig maxat i mark och kör det extremt sällan, jag har lyft 55 kg  men det är nog 1 år sedan tror jag?
Iaf, (dumdristigt-ouppvärmd,kunde ha slutat illa) marcherade jag fram till stången och plockade upp den och det gick superlätt. Räknade... 60 kg?! Men nej,jag räknade fel,det var 55 kg, och det har jag ju gjort förr. Blev så taggad och bytte om,värmde upp och körde på 70 kg,känns kuuul. Schemat jag har gjort pågår fram till jul och då är det maxtest,spännande :D
 
 

Pinsamt&provocerande

Blev så otroligt provocerad av det här som jag såg på Ica häromdagen:
"Bara för att du är värd det" bland menskydden. La upp det på Facebook och fick mest mothugg. Visst ser jag humorn i det om jag skalar bort allt jag tycker och tänker....
1: "Bara för att du är värd det"- Bridget Jones-kvinnan sitter i soffan och tycker synd om sig själv för att hon har mens. Hon är värd en stor chokladkaka. Hade chokladen stått i förkylningshyllan hade jag varit ombord. Men det känns så jävla offrigt. Kvinnan,offret för mensen och bara choklad hjälper.
 
2: "Värd" "Unna" Ord som jag hatar. Att belöna sig med socker leder aldrig till nåt bra... Ät det du vill ha,för att du är sugen på det!! Inte för att du är värd det för att du blöder 5 dagar i månaden. Att jobba med känsloätande gör jag ofta med PT-kunderna... Att skala bort "bara för att"-ätandesom tex äta för att man är glad,ledsen,sjuk eller har mens...
 
3: Vilka är kvinnorna som faktiskt tänker: Men jaaa,den är jag värd! Eller Bra,nu slapp jag gå förbi godishyllan!
För någon vecka sedan la jag upp en bild på reklamblad och skrev att det är inte konstigt att medelsvensson inte kan välja livsmedel när 95% av det som exponeras är hel/halvfabrikat. Detta går under den kategorin. 
Exponeras skit- då köps det skit....
 
4: Den fjärde och kanske den punkten ni andra bryr er minst om: Den där chokladen innehåller ca 1100 kalorier och 115 gram socker= 36 sockerbitar. Sånt jävla värdelöst godis. Personligen behöver jag springa2 mil för att förbränna den där...
 
 
 

TRX

I går instruerade jag TRX-banden i gymmet. Många har gått och tittat/klämt på dom men inte vågat prova.
Jag hade satt ihop en helt träningspass för hela kroppen i just TRX-banden, jag instruerade, deltagarna fick prova och anteckna själva det dom tyckte var viktigt att tänka på.
Just att testa själv och skriva ned med egna ord tycker jag är viktigt. "Learning by doing".
 
 
 

Bra måndag!

Haft en oerhört bra ledig måndag!
Började med att jag blev erbjuden att vara hårmodell igen... sa självklart ja! Om 2 veckor är det dags,spännande!!
Sedan kom Stina från Gävle,vi drack te och åt mina nyttigare pepparkakor,promenerade 6.5 km,åt proteinpannkakor,åkte till Gävle och tränade på fantastiska Korpen Gävle strand och avslutade heldagen med sushi på bästa Esa. Toppdag!







RSS 2.0