Konstiga människor på tåg...

I onsdags åkte jag till Gävle och jag slumrade till på tåget. Hade lagt upp benen på andra sätet och det syns att jag vilar. I Ockelbo kliver en kvinna på med två barn i 3-4 årsåldern. Hon går förbi mig-ser att jag vilar-går vidare men kommer tillbaka och sätter sig med barnen på sätet på andra sidan gången. Barnen pratar och hon ber dom att va lite tysta för det är folk som vilar. Detta verkar hon glömma ganska snart och börjar kittla sina barn så de tokskrattar såklart. Va fan?! Gör man så när man sitter bredvid någon som försöker sova?! Kittlar man ens sina barn ute bland folk?!

Igår när jag åkte hem klev jag på tåget 20 min innan det skulle gå. Satte mig bakom en kvinna som storhandlat på Willys.
Hon ringer sin dotter(?).
-Men det ska väl du göra på fredag?
(Dottern svarar antagligen-Det är fredag imorgon)
-Va?! Är det fredag imorgon?! Herregud!! Är det fredag imorgon?! Ja det är fredag imorgon! Det är fredag imorgon! Jäklar det är fredag imorgon,herregud.
Alltså okej,dagarna går fort men du vet ju att veckan fortskrider som den alltid har gjort,ja det är fredag imorgon.
När tågvärden ska ta biljetten tittar kvinnan på henne utan att brådska med pengar och säger:
-Jag har semester.
Som om tågvärden bryr sig?!
Sen går hon av i Bollnäs,1 timmes tågresa och hon har suttit på tåget i minst 20 min innan avgång och hon måste ju ha handlat på Willys och gått till stationen (Minst 15 min promenad med typ 5 kassar). Ser att hon har både kylvaror och frysvaror i påsarna... Smart när det är rötmånad.. och när Willys faktiskt finns i Bollnäs också...

Kommentarer
Postat av: Nina

"Kittlar man ens sina barn ute bland folk?!"



Men haha VA? Skojar du?

2011-07-25 @ 13:16:27
Postat av: Li

Vad menar du?

2011-07-25 @ 16:53:46
URL: http://skarpast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0