Söker respolare-Åk bort med mig!

Varför vill ingen åka utomlands med mig i november alternativt feb/mars?
Alla är fattiga och tråkiga.
Jag är inte rik men jag tar mig råd.
Det är väl sånt man sparar pengar till?

Jag är sugen på sol och bad,gärna all inclusive...
Jag tar gärna en weekend till någon rolig stad annars.
Sugen?


Kommentarer
Postat av: stina

Nämen inte HATAR du vell vintern? Det är ju så mysigt. Fast jag förstår dig, du som är så duktig och cyklar året om, då blir det kanske inte så kul med snö?



Eeh, jo typ alla gör ju sådär. utom jag då haha.. Är det verkligen bara gävlebor, jag tycker fan det är en svennebanan grej. Och att åka och festa och "utbilda" sig till bartender...



Och ja, det här inlägget hade jag kunnat skrivit. Jag har bara fattiga och tråkiga kompisar. Men dom är ju inte fattiga egentligen utan de typ shoppar eller festar upp sina pengar istället för att spara och resa.. prioritering vettu.. puss

2009-10-14 @ 20:42:58
URL: http://stinasohlberg.blogg.se/
Postat av: Sandra

"Man tar studenten och ska jobba lite först för att "Orkar inte plugga,nu ska jag tjäna pengar och åka utomlands",så man jobbar på Ericsson eller Call upp ett tag. Sen åker man till Thailand i två månader för det ska ju vara så jävla häftigt(och jätte "speciellt")."



Nu tycker jag väl att du var lite väl fördomsfull? :P

För nu skriver du helt plötsligt att alla är tråkiga och fattiga för att dom inte vill följa med dig på en resa som du själv säger att du ej har råd med men som du tar dig råd till, genom att spara.

Vad tror du alla gör efter studenten då, dom som får jobb, som vill ut å upptäcka världen? - Jo dom jobbar och just de, sparar. Sparar pengar till kanske just thailand. Men vad är de för fel på thailand? Har du vart där själv? :) Ja kan säga att av alla resor jag gjort, och av alla platser jag sett så var några av öarna där något av de finaste jag sett. De är ju som sagt prioritering, om man väljer att åka till andra sidan jorden, vilket man aldrig mer kanske kan göra senare i livet, eller om man väljer att åka fyra timmar bort till kanske spanien?

2009-10-14 @ 20:59:46
Postat av: stina

Vad många som verkar ta illa upp :S

Jag förstår vad du menar iaf, jag har också varit i thailnad och det är det finaste landet och den bästa resan jag gjort. men jag åkte inte dit för att supa bort resan. fast jag är inte sån . jag skulle aldrig åka iväg för att festa. självklart kan man ju gå ut någon kväll om man vill det eller ta några drinkar bara men inte riktigt festa om du fattar vad jag menar.

Jag har alltid velat åkt på hälsoresor.

Det finns ju så många också.

Du vet blossom tainton har ju haft nå resor där man tränar och har det toppen. med lite hård träning. sen finns det ju dom där som mer är en hälsoresa än en träningsresa. med feta vegetariska bufféer, yoga, pilates, stavgång på stranden, cykelutflykter vattenjympa. Åh det finns så mycket kul! När jag har lika bra kondis som dig borde vi åka på en sån haha ;D

2009-10-14 @ 21:26:47
URL: http://stinasohlberg.blogg,se
Postat av: Li

Jag har visst råd att resa,jag är sjukt ekonomisk och om jag vill resa är det inga problem! Men jag är inte rik.



Jag har inte varit i Thailand men jag har varit i Malaysia. Jag uppskattar alla andra länders kultur oavsett om det är ett land i europa eller i asien.

Men jag skulle aldrig jobba arslet av mig för att dricka buckets i 2 månader med andra svenskar för att sedan komma hem och bo med mamma och pappa igen. Då sparar jag hellre mitt studielån och åker utomlands 1-2 gånger om året till ett land som jag uppskattar oavsett?



Jag är dessutom lite av en "tvärtom" person,jag har så svårt för saker som blir hypade,då blir jag tvärtom och jag känner inte att jag "missar" någonting för att jag inte har varit i Thailand :P

Men folk verkar ju ta åt sig,är det så svårt att höra att man följer ett visst mönster? :P

2009-10-14 @ 21:39:45
URL: http://skarpast.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ok, ja jag har inte varit i malaysia så ja kan inte säga något om de. Men vem säger att man åker dit och bara dricker buckets? Ja skulle aldrig kunna leva med mig själv av att veta att jag jobba ihjäl mig ett år kanske, för att sedan bara ha supit bort pengarna. Ja är mer för att sola, bada, göra utflykter, men framför allt shoppa. Shopping är mycket roligare utomlands tycker jag då jag oftast vet att jag kommer hem med något som bara jag har.

Så vem är det som säger att dom som åker till thailand bara super bort alla veckor dom spenderar där? Jag spara i lite mer än ett halv år innan jag åkte, jag var borta i cira en månad. Mina medresinärer la ner mycket pengar på dricka, medans jag tog mycket massager, olika skönhetsbehandlingar m.m så jag kan inte direkt säga att ja jobba ihjäl mig innan, å inte fick jag sån hemsk ångest heller om jag drack någon buckets då och då, herregud ja var ju på semester!

Jag tar inte alls åt mig så, men är det något jag inte gillar så är det när folk har fördommar. Men ja förstår samtidigt vad du menar, de är många som enbart åker dit för att festa,ligger bakis hela dagarna för att sedan festa hela nätterna igen å igen och igen. Men som sagt alla är vi olika och tur är väl de :)

2009-10-14 @ 22:25:16
Postat av: Li

Jag tycker att semester är sol,utflykter,shopping och ny kultur. Samma inställning som dig verkar det som. Men dina kompisar gjorde ju som jag misstänkte(hade "fördommar" om) att dom gjorde... Är det en fördom då eller hade jag rätt helt enkelt?

:D

2009-10-14 @ 22:44:56
URL: http://skarpast.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag pluggar också till hälsopedagog. Fattar liksåm inte hur du kan va så fördomsfull! och du verkar inte inse att folk har olika intressen och prioriteringar;). Jag festar ibland och inte blir jag sämre hälsopedagog för det.. :)

2009-10-15 @ 16:47:18
Postat av: Li

Haha nu fattar jag ingenting,Amanda! Har jag sagt något som antyder på det? Jag festar också,jag älskar choklad,glass och bakverk...



Amanda och Sandra: Slå upp ordet fördomsfull för ni verkar inte veta vad det betyder :)

2009-10-15 @ 20:00:27
URL: http://skarpast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0