Mama at the gym

Skrev ju att jag skulle "försöka" träna på gymmet 2 gånger i veckan... Efter 17 dagar hade jag gymmat 8 gånger :P Så härligt! 
Tränar jag i Kilafors tar det 1 timme från att jag hoppar in i bilen tills att jag kommer hem igen och tränar jag i Bollnäs tar det 2 timmar inklusive mathandling så ingen matning behövs medans jag är borta och om det skulle behövas så tar hon ju flaska :)
Jag får egen tid-träna kropp och rensa huvud och Fredrik&Vira får kvalitetstid ♥ 

Om ett par veckor ska jag börja jogga lite,godkänd på efterkontrollen (konstigt vore väl annars ;) men vill bli starkare i bålen först. Tror att det är det vanligaste misstaget nya mammor gör,börjar springa/hoppa/skutta för tidigt.
Måste bara få skryta lite om mitt blodvärde,började på 145 i v 10,låg som lägst på 136 under graviditeten och på 111 efter kejsarsnittet och på 139 12 veckor efteråt,järnrik kost med andra ord,barnmorskan var imponerad :)

Kroppen är bra fantastisk! Har ingen tanke om att "komma tillbaka"till någon gammal form,det är helt andra förutsättningar nu...
Slutet av graviditeten-dagen efter snittet-
3 månader senare. 

Kommentarer
Postat av: Frida Forsblom

Herregud va grym du är! Jag måste ta å köpa mej ett gymkort snart jag oxå...börjar växa ur vikterna här hemma och det är ju så jäkla skönt att komma hemifrån ibland 😊

Svar: Tack Frida! Ja gör det så kan vi träna i Kilafors :)
Li Blom

2015-08-19 @ 21:39:17
URL: http://fridaforsblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0