Min syn på Katrin Zytomierska,fetthets & förebilder

Är så oerhört less på Katrin Zytomierska. Började läsa hennes blogg för 5 år sedan och kikar in någon gång i veckan. Tyckte att hon var rolig förr men nu är hon bara desperat... Rätt ofta kommer falska "irritationsinlägg" eller syftningar som ska få läsarna att regera,förra veckan var det att hon syftade mot en graviditet och senast neginlägget om Josephine&SATS.
 
1. Josephine är definitivt inte tjock. Hon är mer vältränad än de allra flesta medelsvenssons,tro mig,jag jobbar på gym. Varför beter sig Katrin som att Josephine är det värsta hon sett? :(
2.HÄLSA HANDLAR INTE OM MAGRUTOR.  Träna för att det är kul och inte för att vara det allra bästa bästa man kan vara jämt!
3. Livet har sina svängar,skador,uppehåll och graviditet! Tänk om någon fotat Katrin när hon ätit upp sig 35 kg(för att kunna tjäna pengar på kontroversiella LCHF) med flit: Titta på henne,hon har löptränat i 10 år och ser ut sådär?!
Hur vältränad man har noll med hur länge man har tränat utom HUR&HÅRT man tränat. Klart man blir bättre över tid om man ligger i men att man varit medlem på ett gym i 13 år är ingen garanti att ska se ut på ett visst sätt.
4. Katrin är en förebild för så oerhört många... Unga tjejer&killar som nu känner att de inte duger. Att vara en förebild inom träning&kost och uttala sig om hur ful och fett någon är... Sorgligt. En bekant beundrar Katrin och skrev: Man får sila det hon säger.
Men kom igen! Förebilder och föredömmen ska inte behöva silas!
5 Att skriva att någon har stripit hår och bara äter skit och sedan säga: "Yttrandefrihet! Jag kommenterade inte på henne som person"
Klockren mobbare.
 
Tänk på att din syn på hälsa är bara din. Döm ingen som du aldrig träffat. "DU är ful" kan man hålla för sig själv när man har en av Svergies största bloggar!
 
Någon annan dag ska jag skriva om träningshetsen i bloggar!

Kommentarer
Postat av: [Sarah]

BRA SKRIVET!

2012-11-14 @ 22:00:04
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: [Sarah]

för hade de stått en tjej med magrutor och löshår, fejkboobis och solbränna hade ingen "köpt de"så där ser normalt folk ut. PUNKT!

2012-11-14 @ 22:00:55
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: helen

Ja, hur många tjockisar vågar gå till ett gym nu liksom? När man vet att en stor del av de som är där tycker att man är äcklig. :(

Om du startade en blogg med hälso- och träningsfokus som var helt fri från vikthets tror jag du skulle få många glada läsare!

Svar: Extremt tråkigt att det har fått den effekten och att en liten del av folket får så stor negativ påverkan. Träningsanläggningar ska kännas tillgängliga för ALLA.
Tycker du att min blogg innehåller vikthets nu?
Li Skarp

2012-11-25 @ 13:39:48
URL: http://heloosblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0