Gävle halvmara 2012

Kändes ju sådär imorse när jag plockade upp Veronica&Thomas(mina jobbarkompisar som åkt från Uppsala för att springa loppet) på tågstationen.
De spöregnade! Vi käkade mackor&drack kaffe hemma hos mamma och sen knallade vi iväg till Läkerolen där starten gick.
De va kallt och duggade ganska tätt! Starten gick och jag skulle köra mitt race medans V&T skulle hålla ihop.
Höll lite för snabb KM-tid (kilometertid) i början,runt 5.15 vilket jag absolut inte skulle kunna hålla.
Efter 1 km kände jag av mitt redan trasiga knä. Det blev uppehåll och helt klart perfekt väder! Härlig luft och typ vindstilla!
Under i stort sätt hela loppet höll jag en KM-tid på 5.33-5.37 och det va så otroligt skönt! Feel good-tempo! Va så glad hela vägen,pratade och peppade flera medtävlande och var vid gott mod trots att det brände i knät och senare i höften för att jag överkompenserade.
Fick höra från flera funktionärer att jag såg pigg ut och blev så pepp av att Fredrik,mamma och pappa hejade på mig längs vägen!
Vid 19 km var kroppen så trött men psyket och flåset va grymt. Pratade med Fredrik som cyklade bredvid längs den längsta backen på den sista kilometern,inga problem!
Längs vägen drack jag 4 munnar vatten+4 munnar sportdryck och 1 liten flaska carboflex+ett paket sesamkakor.
= Sån sjuk skillnad i återhämtningen!! Har ju mått pyton efter flera långrundor och nu var jag superpigg.

21 km sprang jag på 1 timme och 59 min och 15 sek men själva loppet va längre så jag sprang i mål på 2.00.31.
Haha hade ju varit skönt att springa 32 sek snabbare men jag är så sjukt nöjd ändå :)
21.23 km-02.00.31
Medeltempo: 5.41 min per km (fast jag höll det tempot typ de 2 sista Km och sen va jag ju bara snabbare så jag fattar inte riktigt hur de kunde bli medeltempo...)
Puls: 175
Max (spurten på upploppet): 3.47 min km
Puls: 238!!!!!
Kcal: 1287

Detta är på upploppet,ca 200 meter kvar till mål! Den här känslan hade jag hela loppet,var på så sjukt gott humör :) Här stod Fredrik,mamma,pappa,lillebror,plastmorfar och mormor och hejade på! Vilken support!!!!!!!!♥
Och tack för alla kommentarer på Facebook! :D


Kommer definitivt springa fler långlopp och ska redan nästa vecka anmäla mig till Sthlm Halvmara även om jag nu känner mig helt trasig i underkroppen och släpar fram höger ben... :)
Sjukt stolt över Veronica&Thomas som bara med några veckors förberedelse tog sig i mål under sin önsketid utan att stanna på vägen! Firade med att käka på Kalles och skåla över våran egen förträfflighet! Grym dag♥







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0