Tråkig upplevelse...

Skulle som sagt springa intervaller idag. Men min pulsklocka ville inte hitta satelliterna så jag fick inte upp någon distans. Började med att jogga 10 min och sen skulle jag maxa i ett visst antal meter,jag drog sträck i marken där jag skulle börja och sluta-jag har världens sämsta ögonmått.
Första intervallen gick i ett jehu,jag kände mig supersnabb! Strax efter halva kände jag att det kanske var för lång distans för maxning men jag körde hela-det är ju meningen att det ska vara jobbigt! Joggade tillbaka och skulle ta nästa... Orkade halva sen vill jag kräkas upp mina lungor och det svartnade för ögonen... Satt ned ett tag innan jag gick hemåt... Tråkigt! Men men,bara på´t igen! 22 dagar kvar till VÅRRUSET och 15 veckor till Midnattsloppet!
Önskar mig löparglädje,snabba pigga ben och ett grymt flås...





Kommentarer
Postat av: Malin

Kom igen, det här fixar du Li! Tråkigt att det inte blev någon löparglädje av intervallen. Hur långa sträckor kör du? Vi körde 30sek maxa och gå/jogga 30sek, en annan gång körde vi mellan lyktstolpar! Det var lagomt att börja med!



Vi kanske kan intervalla eller bara springa någon dag efter min praktik? Den är ju trots allt i Bollnäs! :)

2011-04-26 @ 21:05:35
URL: http://malamalan.blogg.se/
Postat av: Malin

Fick du min kommentar? :P

2011-04-26 @ 21:06:19
URL: http://malamalan.blogg.se/
Postat av: SaraL

Försenast Svar: jag har nu ändrat så jag äter innan jag kör styrka eller ska springa. är endast om jag ska gå en promenad som jag kan skippa frukosten och äter efteråt. tack för informationen :)

2011-04-27 @ 09:05:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0