Kan vi få positiva förebilder? (OBS varning för överdrift)

Jag är både arg och avundsjuk på människor som äter massa slisk och slask för att de inte går upp i vikt!
Jag kan bli tokig när jag läser om att Blondinbella äter choklad varje dag! Varför gör hon det? "För själen",my ass! Sockerberoende kallas det! Äter hon 50 gram choklad om dagen kommer hon väga 72 kg nästa sommar bara i choklad istället för 60 för att träna två gånger i veckan räcker inte med tanke på all skit flickan stoppar i sig! Hon har Sveriges största blogg och massa småtjejer ser upp till henne och tänker "Kan Blondinbella äta choklad varje dag så kan jag också det".

Kroppen är mitt tempel och man blir inte snygg eller glad eller fräsch av socker. Det ger en tillfällig kick och njutning,sen försvinner det lika fort som det kommer och man vill ha mer... Man har bara en kropp och man har bara ett liv... Samtidigt som man inte ska låta bli att äta godsaker eller banta konstant så ska man inte äta skit hela tiden för det kommer (förhoppningvis) ikapp en förr eller senare.

Blir lite (skade)glad när jag ser den första och andra bilden på det här inlägget, kolla noga på hennes begynnande kärlekshantag! (Och ja Kenza är fortfarande läcker men jag ser precis likadan ut runt midjan och jag tycker inte att det är snyggt!) Hon dricker alkohol typ 3-5 gånger i veckan,älskar pizza,chips,choklad,korv och kebab och  verkar aldrig äta en grönsak. Denna flicka kan tjäna stora pengar på sitt utseende och en fräsch kropp men verkligheten kommer ikapp DVS ämnesomsättningen sjunker och kaloriintaget är större än utgifterna.


Varför finns det ingen stor bloggerska som har ett sunt förhållningssätt till snask/mat/träning?
Antingen är det galet svull eller svält och kaloriräknande... Trist!

Kommentarer
Postat av: Stina

Selfklart får man säga vad man tycker : )



varför gillade du inte placeringen ? måste jag då få fråga.

2009-06-24 @ 23:37:11
URL: http://stinakampe.blogg.se/
Postat av: Stina

Vet att du inte menar något ont, och jag tar inte illa upp.

Smaken är som baken: delad, och tur är väl det många gånger : )

2009-06-24 @ 23:56:49
URL: http://stinakampe.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

nu håller jag verkligen med dig.. vart finns den normala blogg-flickan?

2009-06-25 @ 14:43:15
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag tycker iofs att Kenza har en grymt snygg kropp. Däremot är väl frågan hur hon ser ut på insidan, med tanke på att hon verkar äta väldigt fel..



Men jag undrar lite, om du inte tycker att det är snyggt, vad tycker du är snyggt? Sexpack magrutor och utstickande höftben, eller?

2009-06-26 @ 06:22:49
URL: http://bubbelrummet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0