Jag har ätit sniglar!
I måndags var vi ute och käkade och jag testade sniglar för första gången!
Över förväntan faktiskt,inte alls slemmigt som jag trodde!
Matildas börjar bli lite av en favorit resturang!
L-li åt,P-putte åt.
Förrätt
L-Matildas vitlöksgratinerade sniglar
P-Alspånsrökt oxfilé 52˚ med syltad äppelpytt,
sango groddar och senapsdressing
Varmrätt
L-Varm skaldjurscocktail med hummerdressing och citron
P-Knaperstekt vårkyckling med pot au feu på mandelpotatis och
persiljerot samt LissEllas senap från Garpenberg
Efterrätt
L-Choklad 72% & hasselnötsbrownie med kolaglass och
soltorkade svenska körsbär i PX sockerlag
P-Blåbär, citron och lakrits
Över förväntan faktiskt,inte alls slemmigt som jag trodde!
Matildas börjar bli lite av en favorit resturang!
L-li åt,P-putte åt.
Förrätt
L-Matildas vitlöksgratinerade sniglar
P-Alspånsrökt oxfilé 52˚ med syltad äppelpytt,
sango groddar och senapsdressing
Varmrätt
L-Varm skaldjurscocktail med hummerdressing och citron
P-Knaperstekt vårkyckling med pot au feu på mandelpotatis och
persiljerot samt LissEllas senap från Garpenberg
Efterrätt
L-Choklad 72% & hasselnötsbrownie med kolaglass och
soltorkade svenska körsbär i PX sockerlag
P-Blåbär, citron och lakrits
Kommentarer
Trackback