Recept


Här kommer recepten!

Hasselnötsfudge och laktristryffel

Hasselnötsfudge,20 små bitar
-2.5 dl mjölk
-4 dl strösocker
-1 dl kakao
-1 krm salt
-50 g rumsvarmt smör
-1 dl hackade hasselnötter

Koka mjölk,socker kakao och salt under omrörning i ca 25 min.
Ha i smöret och låt de smälta.
Häll upp fudgen i en form klädd med bakplåtspapper och strö över hasselnötterna.
Skär i bitar och ställ i kylen.

Busenkla lakritstryfflar
, ca 20 bitar
-1 dl grädde
-200 gram fin mörk choklad
-1 påse turkisk peppar

Koka grädden. Krossa den turkiska pepparn.
Ta grädden från plattan och rör ner chokladen tills den är helt smält.
Rör ner den turkiska pepparn och häll i en skål eller form.
Förvara i kyl ca 2 timmar eller i frys 30-45 minuter.
Ta ut och rulla till kulor,förvara i kylen!


Kommentarer
Postat av: madelene

Ser supergott ut! Gillade sexiga bondmora-stilen också.



2008-12-17 @ 20:05:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0