Inga kakor gjorda...

Igår bakade vi pepparkakor!
Eller Putte och mamma bakade medans jag,bror och kusin Fanny tittade på.
Till käk blev det rostade grönsaker i ugn,fläskflié och vitlökssmör! Gött!



Blev inte så mycket kvar efter jag hade plockat med mig en burk! Smakade ingen men det ska jag göra när detoxen  är över =)

Söthunden vet att man ska göra vacker tass för att få godis.
Puttte tog en powernap efter bakandet.
Visst ser jag lång ut? Det är tv:n som sitter lågt!
Putte sa att våra klassiska studio/babybilder var tacky. Jo tack. Hemsydd klänning och säkert hemklippt också. Ser nästan ut som jag har downs syndrom?
Fastän jag höll med kunde jag inte annat än att kontra med att babybilderna på Putte och Fredde är ännu fulare(båda har sjömansoutfit) och att dom faktiskt inte alls var söta som bebisar.
Då blev han tyst! Haha!

Kommentarer
Postat av: Sarah

Ja jag förstår vad du menar, men lite tycker jag att man kan pynta! Men att hålla på att packa upp och ner flera lådor varje jul känns ju lite väl... :P



Åh, ja jag har försökt jättemycket också men medel verkar ligga på mellan 14-16 vad jag har -hört-. Ska försöka hitta statistik på hur många som kommit in via högskoleprovet i stället och satsa stenhårt på det sen! :)

2008-12-08 @ 19:24:42
URL: http://inallhonesty.blogg.se/
Postat av: Madelene

Men dom är ju inte fula! Dom är ju skitsöta. Taskig! Pepparkakorna såg väldigt goda ut. Och lb var väldigt söt med luva, hihi. Ska ni inte skicka ut ett gemensamt julkort?

2008-12-09 @ 22:04:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0