Fredrik& jag.

Från och med imorgon är jag skriven i Bollnäs,sambo <3
Om typ veckor tar jag mina prylar från mamma och börjar pendla på riktigt.
Därför tänkte jag att det passade att skriva om hur vi träffades.

24/4 2010.
Jag var i Bollnäs och skulle gå på Hoffmaestro med min vapendragare Malin och våra klasskompisar Emme och Emeli. Vi käkade tacos och drack vin och vi pratade om singellivet och ickesingelliv.
Jag trivdes bra som fan som singel och planerade världens röjsommar.
Men ändå klagade jag över att killar inte fattar dejting och one night stands suger! Emme utbrister: Du borde träffa Fredrik! Hennes gamla ungdomskärlek. Ganska snart efter detta hör Fredrik av sig och vill dyka upp på förfesten. Jag fick lite info och bestämde mig för att köra. Såhär i efterhand vet jag inte vad jag tänkte på,ha bra sex tror jag? haha.
När han kom in i rummet stannade tiden typ. Han var så jäkla fin.
MEN han hälsar inte på mig!!! Han har aldrig träffat mig och har aldrig hört mitt namn och han hälsar inte!! I vanliga fall hade jag struntat i honom där och då men det var något speciellt.
Jag sträcker fram handen och säger: Vi har inte hälsat, och jag fyrar av min charmigaste leende. Det funkade. Jag körde på och han log. Satt i hans knä i bilen på väg mot krogen för jag var ju lättast,höhö.
Det här minns jag inte med Fredrik har återberättat: När vi dansade och din hand smekte mitt ryggslut,då förstod jag! Vi stod bredvid varandra när Hoffmaestro spelade och höll om varandra och gick ut och pratade. Jag uppfattade honom som så himla äkta och mysig. Han uppfattade mig som spännande och intressant. Vi kysstes och han fick mitt röda läppstift på kinden. 
Det var ju meningen att jag skulle sova hos Malin men hon hade tyckt att vi såg ut att ha så mysigt så hon hade åkt hem med Linus och där stod jag utan sovplats i en främmande stad.
Vi gick hem till honom. Det var svinkallt och mina kilklackar skar sönder mina tår,bokstavligt talat! 
Han skulle flytta dagen efter och allt låg i flyttkartonger och det fanns inga sängkläder.
Skickade sms till Malin: Fan vad fin han är!
Vi sov på soffan. Fruktansvärt trångt och obekvämt. På morgonen gav jag upp och vi kröp tillsammans ner i sängen.
Kl 10 var det dags att gå upp för hela hans familj skulle komma och hjälpa honom att flytta.
Han följde mig hem till Malin och vi bytte nummer.

25/4 2010
Malin & jag pratade och vi kom fram till att han fick höra av sig. Jag försökte vara oberörd och inte titta på mobilen stup i kvarten. På kvällen kom ett sms...
Tjena snygging ;) Allt bra med dig? Tack för sovsällskapet! Ligger på en soffa ute på balkongen i nya lägenheten och njuter... Skulle gärna ha dig här bredvid!
-Hej snygging! Allt är finfint,har precis ätit chokladvåfflor,det var smarrigt! Tack själv,det var supermysigt,det gör jag gärna om ;) Så flytten gick bra?
Låter gott :) Är så gott som klar med flytten nu. Har tom bäddat sängen ;) Gör jag gärna om med... puss
-Haha det lät ju skönt med en bäddad säng,är det en inbjudan? ;) Puss
Gärna det ;) Kom om 20 min du!
-Kan du möta mig? Hittar ju inte riktigt här :P

Ja så lät det för ett halvår sedan. Nu ska jag bo där,i staden jag inte hittade i och i lägenheten han precis flyttat in i. Det var aldrig någon tvekan,det är så rätt det kan bli och jag blir mer och mer kär för varje dag som går! Är så satans lycklig :)

Visst syns det att jag har ett mission? :P
Jag var Egypten-brun och varför Fredrik ser ut som ett spöke har jag ingen aning om ;)


NEJJJJJ

Skrev precis ut hur jag & fredrik träffades och allt försvann ;(
BLÄ!
Från och med imorgon är vi skrivna på samma adress :D <3

Suget

Ja nu börjar det kicka in på allvar... Suget. Tatueringssuget.
Har verkligen inte råd just nu,får fila på min idé i ett halvår typ innan jag ens kan fundera på att lägga pengarna på något så kul ;)




saknar

Saknar att blogga! Men.. tiden och motivationen räcker inte till.
Fullt ös i skolan,har lektioner 3-4 dagar i veckan+att jag tränar 2 personer+allt plugg inför tentor och inlämningar.
Plus egen träning,pendling och Lill-babs. Annars sover jag bara,sover bra nu i en period och det vill jag ta vara på då jag vet att perioden kommer ta slut :/

Puss på er!

Blond och brun i April...

Hey babes

Fullt ös medvetslös.
Har inte tid nu heller. Ska åka till Bollnäs och vi ska klä våran nya VITA PLASTGRAN med rosa glitter,rosa kulor och blå och silvriga hjärtan! Kommer bli så läckert och väldigt Li ;)
Fredrik är taggad till tuusen,det trodde jag inte. Är ju ett ganska långt steg mellan en riktig gran och en vit plastgran ;)

Hörs!

5/30 Vad är kärlek?

Kärlek är att vilja andra väl. Kärleken är ego. Kärleken är vacker,grym och lite svartsjuk. Kärleken är underbar,gör en lite dum och fånig. Kärleken glittrar och är varm. Man kan känna kärlek till flera personer som man har olika relationer med tycker jag. Jag är kärlekskär i Fredrik. Kompiskär i flera av mina fina vänner. Jag kan bli kär i skor och klädesplagg. Jag är kär i min hund,här snackar vi fin hund/mattekärlek ;)


Bara vardag

Kom i säng 01.30 inatt. Sjukt ovanligt. Ligger oftast kl 23. Men det var inlämning och redovisning på en examinationsuppgift i träningslära idag och enligt facebook var halva klassen uppe lika länge som jag om inte lite till.
Nu har jag redovisat,unnat mig en sushilunch på stan,tränat ett sjukt bra pass,lagat middag och nu är kvällen fri! Måste väl plugga lite antar jag...

LÄNGTAR efter Fredrik!!! Denna vecka är ganska jobbig,oftast går det 2-3 dagar mellan att vi ses men den här veckan blev det 5 dagar och sen har vi bara 1.5 dag tillsammans i helgen :/

Armband

Köpte ju graverade armband till mig och Fredrik när han fyllde år och fick en kommentar av någon som önskade en bild. Min kamera sladd ligger nedpackad någonstans men armbanden kom upp på Amazilias blogg.
Kika här<-----
Rekommenderar dom varmt! Tror att några julklappar ska inhandlas där ;)

Träning

v 46
Måndag:
spin/intensiv
Tisdag: Promenad VILA
Onsdag: Gym+simma
Torsdag: Promenad VILA
Fredag: Gym 30 min crosstrainer,3 övningar mage,2 set. 30 min rask promenad
Lördag: Promenad 30 min raskt
Söndag: Promenad VILA


Planerat 47
Måndag:
spin/intensiv
Tisdag: Puls/medel
Onsdag: Gym
Torsdag: Spinning?
Fredag: Crosstrainer pga tidsbrist (mamma har en hemma :)
Lördag: VILA
Söndag: Vattenjympa. Ska nämligen gå en vattenjympautbildning :)

Ska ta tag i styrketräningen nu! Är alldeles för mycket lulllull och för sällan. Tycker ju att det är kul,har bara varit väldigt hipp som happ den senaste tiden så nu har jag gjort ett träningsprogram till mig själv ;)

NU

Nu ni har jag uppdaterat :D

Ja ja jag vet att bloggen ser fuckad ut. Min designer har bytt webbhotell och det är därför jag är utan design,ska jobba på det!

4/30 Det här åt jag idag

Mina matvanor har blivit helt fuckade i och med att jag flänger runt så mycket,bossar inte över mammas kylskåp och det är ingen idé att köpa hem färsk mat för Fredrik lagar inte så mycket mat när jag inte är där...
Idag var ändå en bra dag,ätit lite för lite kanske men jag känner mig inte hungrig iallafall :)
I vanliga fall hade det blivit gröt till middag men mamma orkade laga,sicken tur :D

Det här har jag ätit idag 23/11
Frukost: Fil med müsli. Frökuse med skinka. 1 kopp kaffe med mjölk
Mellis: 1 rött äpple & 1 kopp kaffe-utan mjölk
Lunch: Ceasarsallad,2 skivor lantbröd(?) med smör. Vatten.
Mellis: 1 rött äpple
Mellis: Två frökusar(en hel?) med philadelphia vitlök&örter och 2 skivor skinka. Vatten+banan.
Middag: Spagetti,crabsticks med vitlök&curry. 1 glas röd mjölk (3%)

3/30 Min mama

Väljer att skriva om min mamma.

Min mamma Ulla. Pippi Långstrump skulle hon också kunna kallas.
14 år ung i sinnet och det är underbart! Hon ställer alltid upp och vi kan prata om ALLT!
När jag skickar sms till henne: Hoppas att du får kuk ikväll =) Då är det inte T9 som spelar mig ett spratt utan vi har en väldigt öppen relation och det är skitbra! Vi har varit utomlands 3 gånger tillsammans,bara hon och jag. Hon har alltid värnat om våran mor-och dotterrelation med just resor eller second hand-rundor eller bara en tripp till Ikea.
Hon är den mest kreativa människa jag känner,hon pysslar och målar och bygger! Hon har ett stort hjärta och är väldigt emotionell vilket gör att hon är lite lättstött och i kombination med att hon är långsur och har svårt att erkänna att hon har fel så har vi haft en del bråk men nu är det tipptopp trots att jag bott här på halvtid i 4 veckor nu! Hon har faktiskt skämt bort mig rejält med att sköta min tvätt och diska min disk. Men hon är städfreak så om jag gör inte gör på hennes sätt så vill hon säkert hellre göra det själv ;)


I love you mama
//Mini-me

2/30 Min första kärlek

Härom dagen nämnde mamma min första kille (första pojkvän som man hade sex med) och sa:
Åh vad ni var kära!
Nja. Han var kär i mig och jag var väl halvt kär. Tror inte att jag var gränslöst förälskad eftersom jag gjorde slut med honom 3 gånger på 8 månader! Haha.

Första riktiga kärlek? Någon som man vill göra allt för och vara den bästa man kan vara?
I så fall är min första riktiga kärlek mitt X. Nu har jag en rad med X men ni som läser bloggen fattar nog vem jag menar. Jag har lovat honom dyrt och heligt att aldrig nämna honom i bloggen igen så det respekterar jag. Ni kan läsa våran historia och allt trassel i arkivet.

Men... känslan jag har nu,kärleken jag känner nu är något nytt. Det finns ingen gräns och jag vill inget annat än att vara nära precis hela tiden fastän han snarkar och flåsar mig i örat och lägger halva sin tyngd på mig när vi sover. Nu tänker jag framtid,hus,giftermål, barn(?! hua hemska tanke). Jag vill ha allt med honom. Det är kärlek eftersom jag aldrig aldrig strävat efter det!
Kärlek och känslor kanske växer med personer? För man är väl sällan ihop med någon man känner mindre för än den förra? Kärlekstrappa?

pluggtime

Aj,börjar få upp en visdomstand :/ Gör lite ont i nuläget men det ska ju bli värre har man hört...

Nu har jag hört med 15 personer och allas uttryck har sett lika ut innan jag ens berättat klart, typ chock och sedan har ord som "idiot","korkad","pinsamt","det snålaste jag hört", och"det är något seriöst fel på henne" har kommit upp.
Hahaha.

Måste plugga,har inte tid att blogga :(


3 stadiga

Japp 3 kg har jag gått upp sedan jag träffade världens finaste.
Mamma har en fungerande våg och nu ser jag det svart på vitt någon gång i veckan  under 3 veckor typ (väg er inte så ofta,blir en fixering och man växlar i vikt och vätska varje dag).
Nu har jag lite att ta tag i,ska ju vara i toppform sommaren 2011,hihi :P
Jag uppdaterar.

Förresten firar vi 6 månader på fredag :D

Jag ska jag ska

Ska följa blogglistan snart. Behöver andas lite.
Det är stressigt nu. Känner mig kluven och den "flängda" känslan jag hade i somras börjar komma tillbaka... Bara väntar på att få åka till min älskling och mår dååligt när jag måste åka tillbaka.
Det är FEL att prata i telefon på kvällen i sängen,vi ska ligga bredvid varann och prata istället!! :/
Men 1 månad kvar innan jag börjar pendla på riktigt. Jag skulle ju kunna pendla nu men jag går i skolan 3-5 dagar i veckan vilket skulle innebära 120 kr dagen om jag INTE åker buss till skolan. Alltså minst 360-600 kr i veckan och det är för mycket när jag får bo hos mamma lika gärna.
Så jag ska inte gnälla,jag har valt det själv...

HEJS

Li enligt PT-klassisarna

Idag på coachande ledarskap fick vi skicka runt ett papper med vårt namn på och alla fick skriva något positivt!
Såhär skrev mina klasskompisar om mig:
Tuff
Rolig
Tydlig personlighet
Mysig
Glad
Stark
Säker
Framåt X 2
Egen
Glädjespridare
Pratglad
Inte blyg
Cool stil
Bra lyssnare
Härlig energi
Förstående
Tydlig
Positiv
Varma ögon
Söt
Underbar!

Fint va? Speciellt om man vill jobba som PT :)
Är glad att jag slapp "lugn","snäll" & "trevlig" och sådana där lagomadjektiv för det är inte jag ;)


Vila

Behöver lite bloggpaus. Ha tålamod.

1/30 Presentation av mig

Då kör vi igång! Nr 1/30
(Kände lite ångest inför att skriva detta men det blev väl en ganska rättvis bild av mig?)

Li är mitt namn och jag är 22 år.
Ibland känner jag mig som 14 fortfarande men det är kanske för att jag inte har förändrats så himla mycket.
Låter kanske konstigt men jag var lillgammal vid födseln typ och ville dricka kaffe och måla naglarna som 2åring. Min mormor har sagt: Du var liten men du var aldrig ett barn. Vet inte om det är ganska sorgligt eller bra.
 Har alltid varit ganska mogen för min ålder alltså.

Jag ser mig själv som skämtsam och restsam och har därför svårt att umgås med lättstötta människor som man inte kan pika med glimten i ögat. Där kommer ärligheten in också. Jag kan för allt i världen inte ljuga eller dra en vit lögn,frågar någon mig nåt kan dom räkna med ett 100% ärligt svar vilket kan vara svårt för många att hantera.
Jag är något utav en shopoholic och det ska helst vara färgglatt,rutigt och randigt. Och billigt. Örhängen är min signatur och jag känner mig ganska naken utan något stort i öronen. The bigger the better!

Jag är en soldyrkare och jag hatar vintern mer än något annat. Jag drömmer om att bli rik och bo i ett land där det aldrig blir vinter.

Jag är inte rädd för utmaningar och försöker att inte göra någonting halvhjärtat!
Ser mig själv som ganska modig och tuff.
Ingen trampar på mig så att säga. När jag var yngre tyckte jag att jag var hårdast i stan men jag har släppt på den fasaden och är nu bara så hård och tuff som jag faktiskt är :)

Jag är bra på att: Prata,lyssna,ge råd,komma med lösningar,se saker och ting från olika synvinklar,jag är duktig i köket,skratta,kramas,jag vet lite om allt,skapa gemenskap.
Jag är sämre på att: Hantera stress,kontrollera humöret,jag dömer lätt,förlåta,sämst på att ta tag i saker i tid,jag är svartsjuk,jag är tidsoptimist och är kroniskt 5 min sen (men bara 5 min!). Jag skvallrar för mycket!

 



Jag vill också!

Kommer att härma Helen och få lite ordning på bloggandet!
Varje dag ska jag skriva om:

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 –
Det här får mig att må bättre
Dag 24 –
Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 –
Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Börjar imorgon ;)


Wörk

Ska få jobba på mitt sommarjobb natten mellan lördag och söndag :)
Lite kul att PFV ringde mig i måndags men jag hade redan skrivit i kalendern att jag skulle jobba... Fick reda på att en person skulle på semester och hon sa att jag säkert kunde jobba då. När sa hon de? I AUGUSTI! Bra jobbat PFV. Framförhållning :P

Bra där.

V 44
Måndag:
Vattenjympa i skolan+30 min rask promenad
Tisdag: Simma med Malin,26 längder
Onsdag: Gym
Torsdag: Spinning/puls+70 min rask promenad
Fredag: Vila
Lördag: Simma 30 längder med Mallan
Söndag: Vila


v 45
Måndag:
Vattenjympa i skolan+spin/intensiv Skivstång
Tisdag: Jogging Vila (olympiska lyft i skolan,träningsvärk!)
Onsdag: Gym+ simma 1 km med Ida
Torsdag: Spinning Kondition på gymmet+promenad med Lenita.
Fredag: Vila (Hälsomässa i stockholm,åker väl 7.30 och vi har tentafest på torsdagen,damn) Promenad
Lördag: Promenad
Söndag: Promenad Vila

Planerat v 46 (Mycket i Bollnäs)
Måndag: spin/intensiv
Tisdag: Promenad
Onsdag: Gym+simma
Torsdag: Promenad
Fredag: Gym
Lördag: Promenad
Söndag: Promenad

Inte så glad

Tror inte det finns någon som hatar kyla,snö och vinter så mycket som jag.
Ser INGENTING positivt med det. Är inte så glad just nu!!!!!!!!!!!!!

Nu: Plugg. Inlämning idag-tenta på torsdag!


sliten.tjej.nu

Jag gillar verkligen utelivet i Bollnäs! Gjorde det innan jag flyttade hit också... Det är alltid mycket folk och stämningen är god. Igår var det Halloweentema på Tranan och typ alla var utklädda.
Inte jag. Hade inte tänkt gå ut egentligen eftersom mallan bangade, så jag var inte utklädd,trök. Men nästa år får killarna helt fria händer med min outfit :P Stylade min Fredrik som var Wolvorine och Ante som var "dödens ballerina"-svart ballerinaklänning,strumpbyxor,massa ögonskugga och en liten ros i håret,haha. Glömde kameran i Gävle så det finns inga bilder! :O Kanske lika bra det... är s-l-i-t-e-n!!!
Snart ska vi äta pizza :D Jag tycker att det är gott nu hör och häpna!

Partylördag

Snart ska jag simma med Mallan,sen blir det fotbollsfest med Fredriks lag(och fler?) och sen blir det ev en utgång! Hoppas att min vapendragare vill hänka :)

Jag&Mallan i april i år :)

Lycklig <3

Jag vill bara utttrycka min tacksamhet. Jag är så oförskämt lycklig.
Jag är så kär i människan att jag inte vet vad jag ska ta mig till!
Han är perfekt för mig,världens finaste. Jag hittar inga fel och jag blir inte irriterad på honom,någonsin (jaja det kommer väl så småningom;) Inte ens över att han inte kan komma i tid för vad hans liv är värt eller att han är en perfektionist och det skär sig lite med att jag är en slarver. Vill ge honom allt vackert i världen :)


Alla fyller jämt

2010 fyller min bror 20,min mamma 50 och idag fyller pappa 60 år.
Men han är utomlands som vanligt. Han berättade faktiskt inte ens att han skulle åka bort i 7 veckor. Jag var tvungen att fråga om han skulle åka.
"Ni hade ju fått reda på det ändå" Jaha... när jag ringt och inte fått nå svar eller?! Orkar inte ens bry mig längre.

Igår var jag på spinning i Bollnäs för första gången! Ett pulspass som hade upplägget 4 min intensiv cykling-2 min vila osv. Det gick bra,jag körde som fan: Jag är från Gävle,jag är hälsopedagog och personlig tränare,nog fan jag jag träna hårt!! Haha. Det var skönt men jag är inbiten friskis-spinnare,upplägget passade inte mig riktigt,2 min vila är ganska mycket ;)

Sämsta dagen

Igår morse skickade jag sms till Fredrik:
Det kommer bli en jobbig dag så jag kommer vara skör när jag kommer hem...
Då anade jag inte! Allt gick fel och jag har inte ens ork att skriva ned det.
Dock är jag stolt att jag inte grinade. Var knappt nära. Bara när jag cyklat i spöregn så länge att det började rinna vatten om håret ned i jackan. DÅ var jag sur.
Och sen var tåget 70 min försenat och jag satt 2 m från en alko som spydde på tågstationen. Lite så var min dag.

Är "hemma i Bollnäs" till söndag ;D

tar en paus

planerat v 44
Måndag:
Vattenjympa i skolan+30 min rask promenad
Tisdag: Simma med Malin
Onsdag: Gym
Torsdag: Promenad
Fredag: Jogging
Lördag: Promenad
Söndag: Nada

Ska ta en paus från alla söta snacks nu... Har blivit mycket på senaste tiden.
Är ju ihop med en bottenlös gottegris och det smittar av sig ;)

Planerat v 45
Måndag:
Vattenjympa i skolan+spin/intensiv
Tisdag: Jogging
Onsdag: Gym
Torsdag: Spinning
Fredag: Vila (Hälsomässa i stockholm,åker väl 7.30 och vi har tentafest på torsdagen,damn)
Lördag: Promenad
Söndag: Promenad




Upptagen

Jag är upptagen. Hörs mot slutet av veckan.

RSS 2.0