Fartfylld

Hoho vilket fartfylld dag! Alldeles svettig,flottig och trött efter att alla spänningar släppt.
Hur det gick? Det får ni veta imorgon!

Saknar dig Fredrik♥
Även om han smittat mig med förkylning... Räknar inte med någon PB-tid på Tjejmilen utan under 1 timme och jag är nöjd!

Bleka muppar i slutet av april.

mot sängen

Åh stressdag! Ska upp 06.30 och det är skönt att jag är trött.
Har inte gått upp så tidigt på ett halvår...

Blir ett jävla flängande i veckan,tis-sön:
Gävle-Uppsala-Bollnäs-Gävle-Stockholm-Gävle-Bollnäs.

Känna atmosfären..

Efter beskedet om rekryteringsträff kände jag att jag behövde gå ned till gymmet och känna in atmosfären. Har ju inte varit där för egen styrketräning på 4 veckor! Genomgång av maskinerna behöver jag ju inte.. Har gymmat i 3.5 år snart och skulle kunna inställningarna på Nordic gym-utrustning i sömnen, Nautilus som Actic använder sig av har jag aldrig testat :S

Passet blev svettigt,kort och härligt! Övningarna i 3 set x 8-10 reps.
Uppvärmning: Några minuter på crosstrainer då rodden va upptagen.
-Chins i maskin supersetat med Marklyft i Nidroc. På två av seten gjorde jag även stående rodd i botten på marklyften.
-Kabelrodd
-Ryggdrag
-Bellyback till fail supersetat med plankan till fail.

NU blir det mat! Har varit riktigt sugen på potatismos (haha) i några veckor så det blir det tillsammans med kyckling och någon god sås med trattisar =)

Nervös.

Blev 4 jobb sökta i helgen. Och nu är jag kallad till rekryteringsträff för ett PT-jobb.. KUL! Nervöst!
Intervju,konsultation och praktisk träning! Blev helt mindfucked nu,vad kan jag egentligen?! Men det är ju det allra bästa sättet för gymmet att få kunnig personal som fungerar med deras koncept om man jämför med bara intervju.. Men nervös är jag!! Och känns som att jag kommer vara tunnast och svagast,hehe.
Håll tummarna på onsdag!

Äntligen!

Äntligen en rejäl skörd från svampskogen! Finns det 1 så finns det flera ;)
Ser inte så mycket ut men det blev 3 fulla stekpannor med rensade trattisar =)

v34&35

v 34
Måndag:
Löpning 10x1X4= 44 min
Tisdag: Spinning express+ Functional moves
Onsdag: Yoga
Torsdag: Träna med Malin+jogg 3.5 km
Fredag: Promenad 40 min. Simma 500 meter
Lördag: VILA
Söndag: VILA

Planerat v 35
Måndag:
Morgonprom 45 min. Löpning 1 mil
Tisdag: Morgonprom. Nordic Power
Onsdag: (Rekryteringsträff)
Torsdag: Morgonprom. Löpning 10x1x5 (kan bli kortare om det gör ont i benhinnorna,vill inte riskera Tjejmilen ;(
Fredag: VILA
Lördag: TJEMILEN
Söndag: VILA

I nöd och lust...

Fick upprepa" I nöd och lust" inatt.
Men nu har han nog lärt sig att vin inte ska blandas med shots och öl...

Men han är go:
Du är bäst! Det borde stå awesome i pannan på dig!
Du är som en mogen avokado.. Helt perfekt!



On a roll

Fredrik är på krogen och Lillbabs sover som en stock. Har druckit 1 red bull light och är speedad. Har sökt 3 jobb (duktig arbetslös),2 hälsojobb och 1 vårdjobb.


Hässelbyloppet :D

Nu har jag anmält mig och Ida till Hässelbyloppet den 16 oktober! Igår raggade vi med oss Pontus också så nu blir det hårdkörning ;) Har gjort scheman till båda,för rolig och motiverande löpning :D


Smsrapport

Mellan mig och Ida:
-Bakiiis. Du?
-Ja jag är typ död.

Pontus till mig:
Blev du och Ida lika skitfulla igår som mig och Isak?

En mycket trevlig kväll men det känns idag :S Har aldrig förstått mig på "Lakritsshots kl 01.30 va ju inte så smart" för vem fan köper shots då?! Jo lilla Li tydligen... första och sista gången.

Fredrik♥ kommer snart hit,vi ska till Ikea och sen blir det grillat med min familj.


Jubelidiot

Såna här incidenter händer bara mig... Eller? Berätta gärna i så fall!

Jag och lillbabs gick över sjukhusparkeringen.
Plötsligt vråltutar en bil (1.5 meter ifrån oss) och både jag och lillbabs blir rädda.
Ser att det är en 3åring som tutar,sitter i pappas knä. Han forsätter ligga på tutan och skratta(absolut inte 3åringens fel,här ska ju pappan säga till) fastän vi blev rädda och pappan sitter bara och flinar. Jag ljudar: Men hallå,va fan håller du på med?! Varpå pappan surar ihop totalt och pekar fuck you till mig,den vuxne mannen med en 3åring i knät flippar fingret till den unga tjejen med hund.
Jag pekar givetvis tillbaka och ljudar IDIOT.

Sunk

Hoho har aldrig varit sunkigare tror jag. Brorsan utbrister:
Vad finnig du är! Yey(Har alltid haft dålig hy men nu är det katastrof,kan vara nattjobb som orsakar obalanser..) Lägg till svettig,träningsskor med jeans (det absolut fulaste man kan matcha,träningsskor ska jag BARA ha till träningskläder)oduschad och en gammal grå hoodie. Såg ni mig i Gävle idag så kan jag försäkra er om att jag fortfarande har ett hem ;)

Snart kommer Ida hit och dricker en drink,sen hälsar vi på Madde på jobbet sen blir det fest hos Pontus och Isak! Kommer bli en grym kväll :D

Funktionellt med Malin

Tjoho vad kul och jobbigt pass jag&Malin genomfört på I14 ikväll! Hennes Fredrik (ja jag har fyra tjejkompisar vars pojkvänner heter Fredrik ;) har varit gullig och satt ihop ett pass åt oss! Efteråt tog vi lite bilder till min header---> smakprov
Jag är inte van att träna med bara kroppen som redskap och det kändes! Något som det definitivt ska ändras på för funktionell träning är grymt! Efter passet joggade jag hem till mamma-3.5 km. Nöjd med dagens träning :D


Burgare

Mmm har precis ätit smarriga hemmagjorda burgare! Allt är ju så mycket godare hemmagjort!!!

-Burgare med vitlökskrydda och piripiri
-Avokado,paprika,cheddar,ruccula på burgaren.
-"Grovt" bröd
Mums!

Världens bästa kräftskiva

Love ♥


Yoga

Åh vad härlig yogan var igår! Precis vad jag behöver! Det har varit uppehåll under sommaren och jag hann inte gå någonting i maj så det var 4 månader sedan sist men kroppen har fint minne! Igår kändes instruktörens ord riktade till mig,jag var verkligen där.♥ Kommer definitivt gå 1 gång i veckan =)

I övrigt kommer stryketräningen åka i baksätet i några veckor framöver! Vill satsa på löpningen fram till Hässelbyloppet (16 okt) och att gymma 3 ggr i veckan kommer inte göra mig snabbare ;) Känns lite trist,kännner mig redan mjuk men jag måste prioritera och periodisera! Men efter Hässelbyloppet,då jäklar ska jag satsa på styreträningen!!

Torsdag

Sov till 11 idag igen... somnade vid 03 kanske efter 3 timmars vridande! MEN från och med måndag är det uppstigning kl 8 som en duktig arbetslös ;)

Idag ska jag och Lill-babs åka till Gävle. Ikväll ska jag och Malin träna ute och fota lite! Är ju i desperat behov av en ny header och till de behöver man nya bilder ;) Imorgon ska jag simma,hälsa på mormor och gå på inflyttningsfest hos grabbarna! SÅ pepp!!

NU ska jag söka ett jobb eller två.

Så skönt!

Får 3500 mer i lön än väntat!! Så skönt! Har ju lite extra utgifter denna månad som CSN,Bollnäs ess (och en liten skuld till Fredrik) men nu kan jag betala det utan problem och ändå spara en slant :) Happy hippo.

Kunde inte somna inatt! Kl 02,04,06 kollade jag på klockan och fattade inte varför jag inte sov!!! Sjukt irriterande. När jag använt sömnappen så ser det ut som att det tar ca 2 timmar för mig att somna men sen går jag fort ned i djupsömn men efter 2-3 timmar går jag från djupsömn till klarvaken! Kan vara därför jag upplever att jag inte sovit alls...
När jag inte sov 04 så avbokade jag mitt morgonpass kl 09. Ska på yoga kl 17 och kanske tar en sväng på gymmet efter de. Gymmet har blivit sjukt fräscht efter renoveringen! Nya maskiner,men tyvärr samma som förr.. Önskar fler fria stänger och steplådor,typ pump-utrustning men även kettlebells!!! Trist :/

Lite nervig inför yogan... 4 månader sen sist och jag har slarvat med all form av streching under sommaren! Det är ju lite pinsamt att vara ovig ;)

tisdag

Sov länge idag... oplanerat men brukar bli så morgonen efter gårdagens natt :P
Har inte varit supereffektiv men varit till resursen,veckohandlat,lagat mat+matlådor och två träningspass får ändå vara godkänt ;) Imorgon tror jag att jag ska till arbetsförmedlingen! Hoho!

NU ska jag måla naglarna,länge sen! Graffitilack♥

10x1

Nu har jag testat 10x1! Kan verkligen rekommendera det,bra träning och självförtroendeboost :) Perfekt för nybörjare men även för oss halvvana löpare som vill komma upp i distans! Jag är ganska sugen på att springa halvmaraton nästa år och då kommer jag ha det här upplägget i löpschemat!
Upplägget innebär att springa 10 min,gå 1 minut,springa 10 min igen OSV. Jag hade tänkt köra 10x1X6 men eftersom jag inte kom ut förrän kl 22 blev det X4 istället! Det var så mörkt och hälften av vågen är inte upplyst ;(

På 44 min sprang/gick jag 7.25 km och sen sprang jag hemåt men fick håll efter typ 500 meter så då stannade jag klockan och såg att jag försämrat medeltiden med 5 sek! Det gick ju inte för sig så jag gav ALLT de sista 300 m och det gav en snabb maxtid ;)

Totalt: 49.50 min- 8.35 km
Medel: 5.58 Puls: 161
Max: 3.23 Puls: 180
Kcal 492

No school

Nu börjar alla i skolan igen! Inte jag. Känns förbannat skönt. Jag trodde att ångesten skulle vara total men jag känner mig stärkt och peppad inför hösten!
Pratade med mormor idag och hon blev skitorolig för att jag inte ska ha någon C-uppsats. Jag har skrivit b-uppsats=jag har en högskoleexamen i folkhälsa+30 hp extra i folkhälsa+min utbildning som PT= 3 års studier på högskola (skulle kunna casha in lite mer poäng men drivet.. drivet.)
Skulle nog ändå aldrig söka renodlade hälsopedagogjobb även om jag hade en "hel" sån utbildning,det är nog inget för mig,jag vill jobba mer åt PT-hållet. Kanske skriver jag C-uppsats en dag,kanske behöver jag aldrig göra det,kanske utbildar jag mig till nåt annat i framtiden! Hursom haver är jag nöjd med tillvaron nu och hoppas på att få jobba extra medans jag söker drömjobben.

Nu har både jag och Fredrik sovit 2.5 timmar i soffan =O
Jag,trött efter nattjobb+4 timmars sömn,Fredrik,trött efter en dålig nattsömn+8 timmars arbete.
Ska ut och springa egentligen nu..........................

v 33&34

v 33
Måndag:
VILA
Tisdag: Nordic Power
Onsdag: VILA
Torsdag: löpning 5.79 km
Fredag: Morgonpromenad 45 min,hemmaträning
Lördag: VILA
Söndag: VILA

HÅRDKÖRNING!

Planerat v 34
Måndag: Löpning 10x1X4= 44 min
Tisdag: Spinning express+ Functional moves
Onsdag: Morgon: Nordic power Kväll: Yoga
Torsdag: Löpning 1 mil. Träna med Malin
Fredag: Morgonpromenad. Simma
Lördag: VILA
Söndag: Löpning 10X1X5=55 min

Ska testa detta 10x1-upplägg som jag läste om i Runners world! Innebär att springa 10 minuter+gå 1 minut OSV så länge man själv vill. När jag springer 10x1X6 kommer jag alltså springa 1 timme och gå 6 minuter.

extra

Nu ska jag iväg och jobba extra 21-07!
Har haft världens bästa helg med paret Linderstam,sjukt trevligt!

Hemmaträning

Har kört igenom hela kroppen med mitt byggbara hantelset! Svettigt värre! Körde alla övningar på rakenX3 varv!
(Lättare hantlar första varvet)
Armhävningar på tå 15-17-12
Utfall med hantlar ?-13-15
Enarmsrodd 10-10-10
Bröstpress 10-6-5
Axelpress 8-2-3
Bicepscurl 10-3-5
Tricepspress 13-10-12
Axelflyes med viktskiva 10-10-10

Sen mage 3 varv(halvhjärtat ska erkännas):
Crunch med viktplatta
Fällkniven med pilatesboll
Plankan på pilatesboll


Jag ♥axlar. Hihi.

Fredag

Mådde bättre efter att jag vilat på soffan i några timmar. Har dock aldrig mått så dåligt på allmän plats som jag mådde på Ica igår...
Orkade inte gå på Core imorse,avbokade när Fredrik gick upp och tog en morgonpromenad när jag vaknade.
Senare ska jag köra lite hemmaträning med hantlarna :D

Nu ska jag och Fredrik luncha och gå på systemet! Madde och Fredde kommer i eftermiddag och stannar hela helgen! Grymt <3

Illamåendet :S

Nu mår jag illa igen :S På två månader(maj-juli) har jag fått illamående attacker och kräkts 3 gånger bara sådär ändå (ingen alkohol inblandad). Jag är inte gravid för mensen kommer som ett brev på posten varje månad och jag tar mina p-piller med religiös övertygelse.
Vet inte varför jag kräks,vill inte må såhär ;(

Känslan

Idag vägde mina ben 100 kg och astman var inte att leka med. Och lite spöregn på det! Men känslan efteråt är ju oslagbar! Svävar jag på moln och längtar efter nästa löprunda! Benhinnorna kändes knappt idag,kanske det börjar släppa?! =)


3 varv runt Hoberget-Det fick gå hur långsamt som helst men backarna (6 st) skullle spurtas!
5.79 km-35.09 min
Medel: 6.04 Puls: 181
Max: 4.03 Puls: 216
kcal: 349

Åh tekniken

Fredrik snodde internetsladden och jag vägrar sitta vid hans dator för den är så sjukt seg. Försökte sufra på mobilen och den var om möjligt ännu segare. SNodde tillbaka internet och då lägger min dator av! Teknik-Li är på G!

Nu ska jag ut och springa! Sen blir det powerstädning för hela slanten... Försökte börja igår men vi vek lite tvätt sen åkte vi ut i skogen och letade svamp i 2 timmar,helt lönlöst! Finns ju för fan ingen svamp i Bollnäs...

Sista natten

Laddar inför sista natten på sommarjobbet :O Som om det var meningen kom första inbetalningskortet från CSN idag... Det gav ingen ångest som man skulle kunna tro utan snarare pepp. Haha. Vuxet.
Från och med imorgon är jag alltså fritidsforskare,ett finare ord för arbetslös!

Mitt Midnattslopp-Jag är inte bitter (bara lite)

I lördags gick det 30 Midnattsloppet av stapeln och Jag&Malin var där och sprang! Jäkligt häftigt när man kom upp på en höjd och såg havet av löpare i knallorange tshirt! Det var så sjukt mycket folk!
Jag hade bestämt mig för att ta det som det kommer,något som är lite svårt för mig som tävlingsmänniska. Jag visste inte hur banan såg ut eller hur tuffa backarna egentligen var så jag släppte all nervositet.
Men när startskottet gick och vi for iväg kändes det så jävla bra. Jag hade bra tempo och det kändes som att jag kunde hålla det och ändå ha kraft att KÖRA sista 1-2 km. Det gick verkligen bra fram till 5.6 km när jag fick håll. Jag har aldrig fått det förr på det där viset,någon kunde lika gärna stuckit en kniv i sidan på mig,så ont gjorde det. Jag började gå och blev jävligt ledsen. Men det är sånt som händer,det var inget fel på min form (den va grym!!),jag tog inte ut mig för hårt,jag hade ätit och druckit riktigt bra och inte för nära inpå. Sånt som händer helt enkelt. Jag hade inte kunna gjort något annorlunda. Gick en bit,hade tummen i handen och blåhöll mitt håll så hårt att jag hade märken på magen och avskaft nagellack. Jag började jogga igen,gick en bit men sen joggade jag hela vägen i mål för det gjorde ju lika ont vare sig jag gick eller sprang.
NU taggar jag inför TJEJMILEN 3 sept!

Min sämsta mil någonsin!
5.6 km löpning,typ 1 km gång resten jogg med en arm i sidan hela tiden!
10.19 km -61.42 min
Med: 6.03 min per km Puls: 168
Max: 3.26 min per km Puls: 230 (?!)
Kcal 609
Första 5 km: 5.43/minut-28.33 min
Resten: 6.38/minut-33.08 min


Jag&Malin några timmar innan start.



Sadface

Lill-babs mamma har fått somna in :( Jätteledsamt och jag har tårar i ögonen och saknar min gulletuss extra mycket.

Lill-babs syster Zimba och mamma Puma 2007
Foto: Malin Lindholm---> Heffaklumpen

Sadface

Lill-babs mamma har fått somna in :( Jätteledsamt och jag har tårar i ögonen och saknar min gulletuss extra mycket.

Våga vägra myset!

Har haft en sån sockerperiod i sommar! Något gott har jag ätit nästan varje dag och favoriterna har varit glass i olika former och nachos med ostsmak(som doppas i gucamole-med grekisk yoghurt). Nu har jag fått nog av "myset" och hur jag lurar mig själv till att äta onyttigt när jag gärna vill sköta kosten så bra jag kan. Sambomyset är nåt vi tar väldigt seriöst här hemma... Men man kan ju göra allt i måtta och med bättre alternativ!
Förra torsdagen åt jag en Nogger men sen dess har jag varit ren bortsett från en gratis Redbull som dom delade ut på stan. Hade tänkt att festa till det på söndag med nachos men NEJ! Ska doppa selleri,morötter och gurka i gucamolen istället. Och vända några jordgubbar i mörk choklad! Nästa helg och helgen efter det kommer jag dricka alkohol men INGET SNACKS augusti ut! Är ni med mig?!
Våga vägra myset!

V 32&33

v 32
Måndag:
Intervallöpning
Tisdag: Efit med Malin&Linda,10 minuter. Nordic Power
Onsdag: VILA Promenad 60 min
Torsdag: Functional moves
Fredag: Morgonpromenad 5.8 km VILA
Lördag: MIDNATTSLOPPET!! 10 km
Söndag: VILA

Gymmet är stängt en vecka till men gruppträning är kul och nu laddar jag batterierna inför min egen gymträning!

Planerat v33
Måndag: VILA
Tisdag: Nordic Power
Onsdag: VILA
Torsdag: Intervallöpning
Fredag: Core
Lördag: Löpning
Söndag: VILA


Laddar

Har varit ute på 1 timmes morgonpromenad och nu är det bara laddning inför loppet imorgon som gäller! Väskan är packad,pulsklockan på laddning! Blev dock lite orolig när jag läste att det är backar och rejäla motlut på midnattsloppet... Jag antog att det var flack bana som Tjejmilen :S

Ikväll ska jag goffa kräftor på Fredriks familjs årliga kräftfest! Jag äter bara kräftor,paj och bröd är bara utfyllnad! Har tränat upp en riktigt snabb skalteknik så man måste vara alert om man äter kräftor med mig,annars blir man utan ;)


Mer skor

Fick skorna i tisdags och dom gröna går jag in nu,dom är great! Men dom svarta åker tillbaka... inte särskilt sköna och tårna stack inte ut från den sista remmen vilket såg så fult ut...
Men jag hänger inte läpp för det,skorna jag suktat efter fanns äntligen i webshoppen! Såg dom i Sthlm och sprang runt på alla HM men de var slut i 36 överallt men nu är de på väg hem till mig ;)


Klöver

Finns de så hittar jag!

Årets skörd ;)

Jag KÖR

Midnattsloppet 13 aug, Tjejmilen 3 sept och Hässelbyloppet 16 okt!!
Jag bara KÖR!

Har den här bilden som inspiration på mobilen nu:

Sommar,det går fort och min rygg ser musklig ut! Tihi

Beröm

Fick beröm inatt av en ordinarie personal som jag inte kommer jobba med igen,har ju bara två pass kvar nu.
"Det har varit jättebra att jobba med dig,hoppas att du kommer tillbaka","Det märks direkt om man är självgående och det är du". Tihi. Hon sa att jag var glad också,haha. Är nog första gången jag får höra det.. (sorgligt).

Nu ska jag sova en stund innan jag ska ta två till hål i öronen :D Kostar 300 spänn vilket jag tycker är lite dyrt men jag bestämde mig för att vara värd det ;)

Tisdag

Jättetrött. Skulle inte försökt vända tillbaka på dygnet efter helgens nattjobb...

Fredrik sa att jag var liten idag.
Vad liten du är? Har du alltid varit såhär liten? Kan ju stoppa dig i min ficka!
1 timme senare kallade han mig brunstig kossa så liten kan jag ju ändå inte varit.

Planer för resten av veckan!
Onsdag:
Sova så länge jag kan. Morgonpromenad. Tvätta. Springa om benhinnorna orkar. Försöka sova igen. Jobba 21-07

Tordag: Sova. Pierca öronen kl 14.15 :D
Functional moves.

Fredag: Morgonpromenad. Söka jobb. Kräftfest med Fredriks familj =)

Lördag: Åka tåg till Gävle,bli uppplockad av Malin-Åka till Sthlm och Midnattsloppet :D

Söndag: Barkaby outlet?! :D Myskväll <3

Ny vecka

Idag åkte jag till Gävle för att lämna Lillis. Kommer sakna hennes söta fejs! Men hon är tillbaka om två veckor och tiden brukar flyga förbi faktiskt :P

Tvingade med mig bror på en liten springtur,eller ja,han cyklade bredvid och jag sprang! Blev en kort runda med intervaller,armhävningar,dips och räckhäv,lite kort kanske men det fick räcka. Efteråt gungade vi i en jättegunga och sjöng "Don´t stop believing",haha.
Väl hemma hos mor blev det tacos och sen kom Johan på kaffe! Bra start på veckan :)


Haha bootyshorts! De gula är helt vanliga hotpants så ni kan ju tänka hur korta shortsen är :P
-Löpning 10.22 min-1.82 km
Medel: 5.41 per km Puls: 172
Max: 4.01 Puls: 196
-Intervaller med styrkan,6.35 min-980 meter
Medel: 6.44 Puls: 169
Max: 3.38 per km Puls 188
-Nedvarvning,promenad hemåt (illamåendet av gungandet ;P
512 meter-6.13 min
Totalt 180 kcal

Bollnäs Ess



Bokat :D

Klasserna som jag ska köra:
Fredag
18.45-19.45 BodyPump med Sandra Börjesson
20.00-21.00 Functional moves med Emelie Andréasson

Lördag
9.00-10.00 Yin yoga med Elisabeth Andreasson
10.15-11.15 Func.gym kettlebell med Linus Johanssn
11.30-12.30 Föredrag; Varför är vissa instruktörer mer populära än andra? Med Andreas Vester
12.30-13.30 LUNCH
13.30-14.30 KrAFT med Linus Johansson
14.45-15.45 Bodycombat med Andreas Åsenlund
16.00-17.00 Zumba Fitness med Andreas Åsenlund (Här kickar jag mig själv för att jag inte valde löpningsworkshop med Maria Akraka istället!!!!! )

Tradigt...

Känns lite tradigt att jobba 3 helger på raken... Men med denna natt har jag bara 4 pass kvar vilket känns lite sorgligt. Kommer väl skriva in mig på resursen så jag kanske får komma tillbaka.

Nu har vi balkongmyst innan Fredrik ska skjutsa mig till jobbet! Lika kär och pirrig som när vi träffades för 16 månader sedan <3 :)

En vecka

1 vecka kvar till Midnattsloppet :D

V 31&32

V 31
Måndag:
Löpning 5.7 km,33.45 min-Riktigt seg runda i stekande sol och mjukt underlag.
Medel: 5.54 per min Puls: 159
Max: 4.47 Puls: 174
Kcal: 339
Tisdag: Morgonpromenad 45 minuter. Gym-Rygg,ben
Onsdag: Morgonpromenad 45 minuter. VILA
Torsdag: Morgonpromenad 45 minuter. Gym-Axlar,bröst+mage
Fredag: Morgonpromenad 50 minuter. Löpning 10 km- 56.39 min
Medel: 5.40 per min Puls: 167
Max: 4.27 per min Puls 183
Kcal: 596
Lördag: VILA. Promenad 70 minuter.
Söndag: 40 min stairmaster,blev så taggad,haha. Sen hade jag bara tid till 1 tricepsövn+2 biceps.

En riktigt fin träningsvecka bakom mig! Nöjd att jag kommit ut på morgonpromenaderna,är lite segt att rulla ur sängen men när jag väl är ute är det så härligt och frukosten smakar guld efteråt såklart! Nu stänger gymmet i 2 veckor och vi är välkommna till ett annat gym längre bort men jag kommer att sikta på löpning 2 ggr+2 ggr gruppträningar per vecka!
Nästa vecka är det Midnattsloppet i Stockholm och det ska bli skitkul! :D

Planerat v 32
Måndag:
VILA? Promenad.
Tisdag: Spinningexpress. Efit med Malin M
Onsdag: Morgonpromenad. Löpning
Torsdag: Functional moves
Fredag: Morgonpromenad. VILA
Lördag: MIDNATTSLOPPET!! 10 km
Söndag: VILA

Ny tid

Förra året sprang jag Tjejmilen på 61.15. Då hade jag bara sprungit 1 mil en gång tidigare men hade nog kunna förbättra tiden med 1.5-2 min om det inte varit sådan kö!
I år har jag hunnit springa distansen iallafall 3 gånger och förhoppningsvis en gång till nästa vecka innan Midnattsloppet!

Idag förbättrade jag mig med 5 sek ;)
57.50 min--->56.44 min--->56.39 min.

Dagens löpning:
10 km-56.39
Medel:5.40 per min Puls:167 (! lågt för att vara mig!)
Max: 4.27 per km Puls: 183
Kcal: 596

Fredagskänsla

Har en härlig fredagskänsla! Synd då att jag jobbar hela helgen 21-07! :P
Så jäkla nöjd att jag varit ledig denna vecka med tipptopp väder!

Nu försöker jag motivera mig själv till en mils löpning... Lite stressad,8 dagar kvar till Midnattsloppet och vill få in iallafall två springturer innan dess men med krånglande benhinnor vet man ju aldrig..


shoes

Dessa är på väg hem till mig nu från HM! Hoppas  innerligt att jag kan ha strl 36.. den är nämligen inte helt säkert då jag har pygméfötter...



380 spänn för två par skor ink frakt är ju som hittat :D

En riktigt bra dag!

I lördags sökte jag jobb och idag fick jag mail av dem som frågade om jag kunde tänka mig att flytta till den staden där jobbet är. Såklart jag kan. Annars skulle jag inte sökt. Bollen är i rullning!

Idag har jag stekt med Malin på Fjärran i 5 timmar,det stramar i ansiktet men då blir jag brun och fin till jobbhelgen ;) Ikväll har vi varit ute och käkat med Fredriks syskon med respektive och sen satt vi och tjattra i flera timmar på Annas balkong. Underbar dag!

Sol <3

Jag lever upp när solen skiner och värmer!
Jag & Lillbabs är hos mamma nu. Jag har kikat på stan,sushilunchat med Madde och sovit i kvällssolen på baksidan. Imorgon ska jag& Malin bada på Fjärran höjder,vi har ju fortfarande gratiskort ;) Härliga tider!

Nu ska vi äta greksallad! Kanske kan lura ut mamma och leta efter svamp ;)

Augusti

Jag: 1 augusti.. Om 1 månad är det höst,1 september!
Fredrik: Tyst kvinna!! Om 1 månad är det ny månad!

Ja fy vad tiden går fort. Fredrik började jobba idag efter 3 veckors semester. Men gråten i halsen har vi bestämt att inte åka utomlands i höst... Vi har ett kök att renovera och när vi inte vet om jag kommer jobba eller inte känns det lite dumt att lägga 10000+ på en resa när vi måste ha ett nytt kök för att kunna färdigställa lägenheten... Buhuhu ;(

Har så satans ont i min visdomstand.. det ser inte bra ut. En köttgrotta skulle man kunna säga :/

V 30&31

V 30
Måndag:
TidsbristVILA
Tisdag: Intervallöpning-fartlek. Utan pulsklocka,hittade den inte!!!!
Onsdag: VILA.
Torsdag: Gym-Axlar,bröst
Fredag: Gym-Biceps,triceps+mage
Lördag: TrötthetsVILA (Prioriterade att sova lääänge efter nattjobb)
Söndag: SjukVILA (Kräktes och mådde piss)



Planerat V 31
Måndag: Löpning 10 km
Tisdag: Morgonpromenad. Gym-Rygg,ben
Onsdag: Morgonpromenad. Simma Malin? =)
Torsdag: Morgonpromenad. Gym-Axlar,bröst+mage
Fredag: Morgonpromenad. Intervaller.
Lördag:
VILA
Söndag: Gym-Biceps,triceps.

RSS 2.0