Buhu...

Så tråkigt att inte hinna eller orka med det man vill.
För att hålla motivationen uppe loggar jag allt i appen S health-steg,sömn,kaffe,vatten och ibland det jag äter också. Dröm för ett planeringsfreak som mig. Jag har fått krypa till korstet: Hemmaträning måste jag vara motiverad till,jag har få alternativ. 

Jag tunnar ur...

Midsommar

Vilken fin midsommar!
Vi var i Hällbo hos Edlunds,kombinerat firande med att Jonas fyllt 30 år.
Vi blev bjudna på supergod mat&dryck,vi vann tipsrundan OCH musikquizet!👍
Vira var som vanligt en fröjd att ha med,så glad&charmig. Somnade i vagnen strax före 21 och sov till 01.30 när vi gick hem,då satt hon upp hela vägen och kvittrade.
06.40 gjorde hon morgon och då gick Fredrik upp och vid 9 byttes vi av. När hon somnade vid 11.30 så gick Fredrik upp och jag la mig... vips var klockan 14.15 😳 Sova bort en solig dag men det behövdes väl.
Igår grillade vi hos Erik och Linnea och ikväll har vi inga planer. Jag ska träna och sen vill jag helst titta på film och ladda inför 50 timmars jobbvecka.


Intervaller

Och så råkade det gå 2 veckor mellan löppass en igen... Idag var det sjukt segt men jobbat 30 timmar natt och sovit mindre än 18 timmar på 3.5 dygn så det är kanske inte så konstigt.
Fick tusen myggbett också...
En Vira i pottan 😂

Eter löpning kommer mat:
Bönpasta, basilikapesto,salami och grana padano.
Lusfattig såhär en vecka innan lön och jag spatserade på Ica imorse för att köpa nåt som kunde piffa det lilla som redan fanns hemma.
Lotten föll på bönpastan,röda linser,grana padano och passerade tomater... Fortsättning följer!



Jag är fri!

Jag har varit beroende av nässpray i 3.5 år efter en långdragen förkylning i december 2012.
När jag inte använt på ett tag blir jag SÅ TÄT,värre än den värsta nästäppa. Har egentligen inte haft några planer på att sluta men vet ju att det inte är bra. Förra söndagen tog nässprayen slut,höll på att avlida dem natten men detta över förvånansvärt fort och nu har jag varit fri i 8 dagar!! Känner mig inte klar i snoken som efter en shot Otrivin men känner mig så jäkla grym,haha.

Mitt i jobbhelgen

Jobbhelg för mig,30 timmar natt fre-sön.
Känns okej när vädret är piss. Kunde bara sova 5 timmar dock så kommande natt blir lång... Blir mycket kaffe! På onsdag går jag på mitt sommarvikariat.
Har små morötter att motivera mig med:
-Furuvik med Fredriks syster&Viras kusiner.
-Hälsa på min kusin med familj i Stockholm.
-Och jag tjatar om en utlandsresa i september... blir det inget bestämt snart tror jag faktiskt att jag åker själv. Sola,äta,träna,sova😄


Middagsbjudning

Igår bjöd vi hem svärisarna och Fredriks mormor&morfar på en helkväll för att visa uppskattning för hur mycket det ställer upp för oss och framförallt för Vira.

Förrätt:
Parmarullar med färskost fyllning,ruccola,pinjenötter,parmesan och balsamico.
Varmrätt: 
Grillad flankstek,champinjoner,sparris,potatiskaka,rödvinssås och yoghurtsås.
Efterrätt:
Creme brulee.
Mums! 
En mycket trevlig kväll.

Skön söndag

I dag har jag&mamma varit på Orbaden för min födelsedagspresent- "Skön söndag".
Bad,behandling och lunch.
Tog en ansiktskur som var hur skön som helst och ska bli spännande att se hur huden reagerar efter behandling och prova på produkter. Jag testar mycket olika för att få bukt med min bråkiga hud,har tyvärr inte hittat nåt perfekt än,vet bara vad som absolut inte funkar,tex Garnier på budget och Dermalogica på den dyrare sidan...

Lunchen var såå god,4 varmrätter och massa fräscha tillbehör. Rekommenderas!

Nationaldagen

I måndags var vi med släkt och vänner på Järvzoo. Det var en jättefin dag,vädret var bra och vi såg alla djur utom lodjur. Men lite ambivalent... Fått för mig att Järvzoo är en "naturlig" djurpark om man säger så,att djuren har mer yta att röra sig på och att man ska ha tur om man ser nåt. Men tyckte alla djur hade liten yta att röra sig på, såg slitna och ledsna ut 😯 Speciellt fåglarna... fy.

Vi åt tidig middag på Lillbabs caffär,åkte hem och Vira fick bada ute. När det blivit lite svalare gick vi ut på promenad och jag sprang 5 km. Inte sprungit på 1 månad 😨 
Men det var jätteskönt och jag blir liite snabbare även fast det inte känns så.

Från Järvzoo:











Hon går!

Äntligen går Vira!
6/6 började hon ta fler än 2-3 steg och nu går hon från rum till rum och även med skor utan problem.
Så kul 😊

När olyckan är framme

I dag skulle vi egentligen leka med Tuva & Ivar på buspalatset men Vira sov över playdaten,hehe.
Vi åkte hem till Ivar på eftermiddagen istället.
Vi hann inte vara där länge innan nåt riktigt otäckt hände,Vira satte en bit melon i halsen. Först trodde jag att hon skulle hosta upp den men hon blev röd och började gurgla & väste. Jag slängde upp henne på knät och började dunka henne i ryggen som jag fått lära mig på kurs på bvc. Vet inte hur länge jag höll på,kan vara 30 sekunder,kan vara 2 minuter och tillslut sa jag till Frida som stod med telefonen i handen "att ringa". Hon hann börja slå 112 när biten äntligen kom upp. Fy fy så otäckt. Imponerad att jag ändå behöll lugnet trots att jag hann tänka massa saker,jag hann tänka att jag skulle förlora henne 😢😢
Men biten kom upp och hon repade sig fort,trodde hon skulle vara klen & ledsen resten av dagen men hon var som vanligt efter 5 minuter. 
Jag hoppas att alla som är i närheten av barn vet hur ni gör om olyckan skulle vara framme!
Efter den omtumlande upplevelsen hade vi en mysig eftermiddag i solen 💞
.

Emelies babyshower

I söndags överaskade vi kusin Emelie med babyshower,hon blev så överaskad.
Vi åt gudagod brunch,Emelie fick para ihop oss med våra bevisbilder, gissa storleken på magen där jag låg sämst till tills Emelie själv gissade 😂 Vi fikade och gissade bajset 😆
En jättefin dag för en underbar blivande mamma 💞

RSS 2.0