Vira

Vira är nu 2 år och 8 månader.
I december var vi på 2.5 år kontroll och då vägde hon 12.3 kg och var 88 cm lång.
-1 på båda kurvorna men så har det ju alltid varit. Jag själv var 88 cm men vägde 11.4 kg vid samma ålder. 
Språkkontrollen behövde hon inte göra😅 Vår nya bvc-sköterska hörde tillräckligt när hon var till oss på Ottos hembesök. Vira har ju alltid tjattrat och det fortsätter hon med. Nu är hon så rolig att prata med och hon berättar,ställer frågor och svarar. Leker asbra själv men också med andra. Både jämnåriga och äldre,kusin Elmer som är 3 år äldre är en favorit och dom leker jättefint tillsammans. Hon leker gärna med figurer,rollekar som "doktor" eller "åka buss". Hon är dock usel på att rita och pussel 😆 Måste tränas på!
Hon älskar fortfarande förskolan och vill gärna åka dit på helgerna 😅 Hon är väldigt social och framåt när hon fått lite tid på sig men som hon själv säger "jag är lite blyg" kring nya människor. 
Helt blöjfri sedan 3 månader tillbaka,både dag&natt ✌
Slutade sova middag vid 2 årsdagen och somnar mellan 19.30-20 och sover till mellan 06.30-07.30 🙏 Hon säger till själv när hon är trött och det är noll krångel vid läggning,det tar max 20 minuter.
Hon är ganska lättkränkt och gråter lätt,precis som sin mor 😉 Men det går över fort. 3 års trotsen är på intåg och hon kan få stora utbrott. Då sätter hon ofta under bordet och säger (skriker) "Jag är lite arg" 😂
Hon är så duktig med Otto och säger att hon tycker om honom/älskar honom och att han är hennes bästa vän 😢💖






 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0