Inköpen Ullared

Kom hem 05 imorse. Sovit 3-4 timmar sen dess. Mycket exalterade att packa upp allt och visa för Fredrik! Jag är väldigt nöjd med mina inköp och åker gärna till Ullared igen om ett par år :)Bilderna är inte de bästa men delar in bilderna i samma kategorier som jag hade på inköpslistan. Jag gick över budget men jag köpte ingenting som inte var med på listan :)
KLÄDER
Kappa (skulle ha varm jacka men den här va så snygg...),2 klänningar,långkjol,baddräkt,träningsbyxor,mjukisbyxor,amningslinnen,2 tights,kaftan. Underkläder,strumpor&tofflor.
HUDVÅRD Deo,läppsyl,inpackning,torrschampo,nagellack och BBcream. 
BEBIS
Gick all in på bebiskläder! Några ska ges bort,vi börjar bli ett redigt gravidgäng inför 2015 ;) Plaggen ligger i storleksordning och tillsammans med plagg vi redan fått så har vi massa 50/56. Tvättar allt nu och kör väl en gång igen innan det är dags att användas om typ 5 månader ;) Spännande! Skötbädd,hoppgunga,sängkläder,filt,badfilt,babyvakt,dreglisar,amningskudde,bröstpump och flaskor. Här var jag trött och hade gärna haft Fredrik med mig...
HEMMET
Kom till den här avdelningen på eftermiddagen och det var galet kaos. Blev sängkläder,doftljus,kronljus,aromalykta och kalender. Köpte även 2 fina glittriga hängade lysande julstjärnor.
ÖVRIGT
Gåvor och julklappar.
Väskor. Köpte även broddar&en reflexmössa som inte kom med på bild ;)
SUPER nöjd med mina köp :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0