Träningshelgen

Nu är träningshelgen slut!
Det var en plåga att ta sig till ICA igår kväll och jag somnade i soffan kl 20... Och sov 12 timmar :)
Fredag:
Body pump med Marie Bengtsson.
Ett vanligt pump-pass och det är ju alltid kul! Utfallen brände som fan och sen dess har man ju gjort några stycken (typ på alla pass)
Functional moves med Emelie Andreasson
En rolig release av func.moves! Mycket utfall och ben igen!

Lördag:
Yin yoga med Elisabeth Andresson.
Grymt skönt att börja morgonen med lugn yoga! Men vi höll det flesta positioner i flera minuter så det sträna bra i musklerna :)
Func. gym kettlebells med Linus Johansson.
Grymt kul och svettigt! Vi jobbade i par och när den ena körde med klotet gjorde den andra någon funktionellt. Vilken otrolig instruktör Linus är! Rolig,kunnig och pedagog ut i fingerspetsarna!
Älskar kettlebells!
Sport motions med Michael Hansson-Sjöö & Annika Sjöö.
Funktionellt pass med inspiration från olika idrotter.
Jag gick efter halva... För mycket hopp och skutt som mina benhinnor inte gillar... Och Annika är en sån instruktör som jag inte tål... Barnslig & överpepp.
KrAFT med Linus Johansson (igen)
Ett funktionellt pass med endast kroppen som motstånd. Grymt svettigt&kul!
Body Combat med Andreas Åsenlund.
Jag har aldrig testat combat med hört mycket om det och därför valda jag att gå på passet... Men jag skulle valt något annat. Han var otroligt snabb och inte särskilt mån om att alla skulle hänga med... Jag stod längst fram och tyckte det gick bra i början med sen gick det bara snabbare,fler kombinationer utan att berätta övningarna först... För mig var det jäkligt svårt att hänga med så jag ställde mig längst bak men då blev det inte mer hanterligt så jag gick efter halva passet. Inte min grej.
Löpworkshop med Maria Akraka.
(Hon började med att få mig att skrika NEJ rakt ut. Hon hade med sig en hjälpreda för att hon fått en inflammation för att hon sprungit med sin grand danios. "Ni vet dom där stora hundarna,har fått för mig att dom behövde springa flera mil om dagen" EH. Klart grandisar behöver motion men inte mer än någon annan hund! Precis som en Chihuahua inte behöver mindre motion än andra! Grandisar ska ju inte ens gå i trappor som valpar för de har så ömtåliga leder...)
Ja passet... Kändes som att hon bara plockat ihop nåt,hon verkade inte särskilt investerad. Vi fick träna på att sätta ned foten högt,höga knän och fartväxling. Nja det var sådär.


MEN jag är vädigt nöjd med helgen i sin helhet :D



 Emelie som apar sig,Linda & jag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0