Sneakpeak!

En liten tjuvtitt på min bröllopsklänning :)
Bara 35 dagar kvar ni!!
 

v 25&26&27

v 25
Måndag: Ben+mage
Tisdag: Överkropp
Onsdag: VILA
Torsdag: Ben+mage
Fredag: Cykel 2 mil
Lördag: VILA
Söndag: Cykel 1 mil
 
V 26
Måndag: Ben
Tisdag: Morgonpromenad 3 km.Överkropp
Onsdag: VILA
Torsdag: Rygg+mage
Fredag: VILA
Lördag: Ben+mage
Söndag:  Morgonprom.Överkropp
 
Planerat v 27
Måndag: Morgonprom. Jogg
Tisdag: VILA
Onsdag: Morgonprom. Ben+mage
Torsdag: Morgonprom. Överkropp
Fredag: Cykel
Lördag: Jogg
Söndag: Cykel
 
Glömde bort att skriva efter den intensiva jobbperioden. Än så länge ligger jag över 4.0 snittet :)
 

Träningsskola&grym PT-kund

För ett par år sedan trodde jag aldrig att jag skulle vilja jobba med barn men det är ju det roligaste som finns och jag är uppenbarligen bra på det.
Haft min sjätte träningsskola och det är ju så roligt!
Det grämer mig som fan att jag inte kom på det här tidigare,känns inte aktuellt att plugga i 3 år(nåt borde jag ju få tillgodogöra mig från mina tidigare studier) till för att bli idrottslärare.
Men det är en mycket senare fråga i så fall.


Det här är Erika. Hon har gått ned 11.8 kg på 3 månader. Hon har diabetes typ 1 men har nu fått sänka sitt insulin kraftigt och hennes dietist jublar och ger att det är så bra som det kan bli. Erika jobbar och har 3 barn i familjen men satsar på 4 träningspass i veckan. Hon har vilja av stål och stegar in på gymmet antingen före jobbet vid kl 05-06 tiden eller på kvällen vid kl 20-21.
Så stolt över henne och att jag har fått hjälpa henne mot ett lättare och HÄLSOSAMMARE liv.



Snart

Bara 1 natt kvar sen är jag ledig från nattjobbet i 7 dagar och helt ledig i 6 dagar!! Ska bli sjukt skönt efter att ha jobbat 7nätter&4 dagar på 11 dygn...

Nu: God natt!

Träning i sommar

Förra sommaren tränade jag i snitt 4.3 ggr i veckan,då jobbade jag 76% natt + 2-3 dagar i veckan.
I år blir det svårslaget så jag siktar på ett snitt på 4.0 vilket känns hanterbart. Promenader är motion och allt under 5 km cykling också.

Jag har även satt upp några prestationsmål som 50 armhävningar,en viss tid på 3 km,ta tag i chinsträningen och bemästra pistolsquats.
Krävs inget gymbesök för att jobba på dessa grejer ;)

Jag är trött. En natt kvar denna vecka sen har jag gjort 5 nätter&1 dag... 3 dagar&2 nätter kvar innan jag går på 6 dagars ledighet!
Att se fram emot nästa vecka:
-Träningsskola
- Storhandling (haha)
-Besöka sömmerskan igen
-Äntligen vaxning!!
-Sushi
-Träffa mamma,bror och Sara.

Stay strong!

Veliga Lisan...

Nu har jag preliminärbokat tid på salong för bröllopshår...
Från början tänkte jag vänta för att se hur långt jag fick ut håret. Men bokade klipptid på salongen där jag går på ansiktsbehandling för att känna in om det var salongen för mig. Det var det inte!! Frisören log inte en enda gång och hon ropade flera gånger över salongen till kollegorna(ej jobbrelaterat utan om fest...) och trots att jag berättade att jag varit hårmodell och ska gifta mig så ställde hon inte en enda följdfråga!!! Som om jag skulle träffa någon som tränat med PT och vara helt ointresserad... Kändes inte rätt. Så jag la det på is och bestämde mig till 95% att fixa håret själv... men nästa klipptid bokade jag på en annan salong där servicen var toppen och fick jättefint bemötande trots att jag hade sista tiden före midsommarafton.
När jag själv jobbar med människor så vet jag hur viktigt det är med ett bra första intryck,att vara trevlig&hjälpsam och ha nära till skratt! Sunt förnuft egentligen...
Men nu ska förhoppningsvis hår&smink fixas på salong! Och till halva priset i jämförelse med den otrevliga salongen...


Midsommarafton

År 2009,2011,2013 och nu 2014 har jag spenderat midsommar på nattjobbet.
Förra året var jag med på festligheterna tills det var dags att bege sig mot jobbet men det ville jag inte göra i år,det är självplågeri!
Så idag sov jag till kl 14 (!!),tagit långfrukost och nu sitter jag på min motionscykel. Till middag ska jag äta ett paket kräftor så det går ingen nöd på mig :)


Midsommar 2012 var Lillbabs med på flotten. Då hade vi en riktig "pripps blå"midsommar med strålande sol,badtunna,god mat och massa skratt. Och hon var så duktig&fin i sin flytväst♥ Förutom när hon åt upp halva midsommartårtan :P
Hon fattas mig något otroligt,det är fortfarande tufft att tänka på henne utan att tårarna rinner :/

Fullt upp

Denna vecka startade dubbelsommaren. Jobbat 2 dagar&2 nätter. Lagom start.
Imorgon börjar den tyngsta perioden på hela sommaren, från måndag 16/6 till fre 27/6 jobbar jag 4 dagar&7 nätter och är ledig EN dag. Ja ni hör ju att det inte riktigt går ihop. Som tur är kommer Fredrik vara borta andra veckan och vädret ska bli skit så det är bara att köra på. Jag tänker sällan på hur jobbigt det ska bli utan på något roligt i framtiden,små belöningar. Imorgon ska jag till sömmerskan, på torsdag är jag ledig,jag väntar på ett stort paket från HM,jag kommer få sova länge varje dag ;) och om typ 2 veckor blir vi moster&morbror igen.
 
Typ varje vecka får jag höra "hur orkar du?" ang pendligen och de tycker att jag är konstig som inte tycker att det är jobbigt och de blir nästan irriterade,de vill att jag ska lida. 
Men hur ska jag då stå ut om jag ska tycka att allt är så jävla jobbigt?! Kommer inte må bättre av det och det kommer inte bli enklare. Jag är stolt över min positiva inställning och känner mig mentalt stark. 
Hittade 2 fyrklövrar efter nattjobbet fredag den 13:e. Kändes som ett bra tecken :)
 

Anne-Sofies&Mickes bröllop

I går var det äntligen dags för Soffen&Mickes bröllop.
Det var en toppendag från början till slut :) ♥
Nu är jag laddad inför 2 augusti!
 

v 24&25

v 24
Måndag:  Ben+mage
Tisdag: Överkropp
Onsdag: Morgoncykel 5 km. VILA
Torsdag: Ben+mage
Fredag: Överkropp
Lördag: VILA
Söndag: VILA
 
 
Planerat v 25
Måndag: Ben+mage
Tisdag: Överkropp
Onsdag: VILA
Torsdag: Ben+mage
Fredag: Cykel
Lördag: Jogg
Söndag: Cykel
 

1 år♥

Idag var det 1 år sedan vi förälskade oss i huset som nu är vårt ♥
Älskar allt med detta hus och har inte ägnat en tanke på lägenheten sen vi fick den såld. Och jag älskar livet på landet,rör mig inte i ryggen att vi bor långt utanför stan eller att jag har långt till jobbet.
Jag trivs ♥♥♥



Det rullar på...

Vikning av placeringskort! Vi har verkligen gått all in på de limegröna temat...Jag har äntligen beställt skor och jag har hittat örhängen :) Tjoho! 55 dagar kvar ♥

Lördag

Galen utekväll i Sandviken igår.
Åt svingod mat, drack lika goda drinkar, fick en halv redbull/vodka i urringningen, en hel öl över ryggen,hällde min drink på killen som hällde ölen och fick honom utslängd,dansade som en galning till schlagerhits och fick rejäla skavsår.
Nu är jag mör.
 
Min vapendragare och jag!
Hurra för bra ljus&filter ;)
 

Formcheck

Prioriterar inte ben. Och inte rygg... Men ändå är det de som går bäst...
Dags att börja prioritera bort skitbiceps!
 

V 23&24

v 23
Måndag: Ben. Promenad 6 km
Tisdag: Morgonpromenad 3 km. Bröst&mage med Elina.
Onsdag: Cykel 1 mil
Torsdag: VILA (promenerade i 6 timmar i Stockholm)
Fredag: Morgonpromenad 3 km. Rygg,axlar,biceps,triceps
Lördag: Morgonpromenad 3.5 km. VILA.
Söndag: VILA
 
 
Planerat v 24
Måndag: Morgoncykel. Ben
Tisdag: Överkropp
Onsdag: Cykel
Torsdag: VILA
Fredag: Morgoncykel. VILA
Lördag: Morgoncykel. VILA
Söndag: VILA
 
 
Nu börjar dubbeljobbadet, nästa vecka jobbar jag 2 nätter och 4 dagar på just 4 dagar... 
Kommer köra ben för sig och sedan två olika överkroppspass i veckan  i sommar har jag tänkt. Beror väl på hur jag jobbar men jag prioriterar att sova och överleva denna sommar ;)
Har sjuka skavsår på båda fötterna så denna vecka byter jag ut morgonpromenaderna mot morgoncykel :)
 
 

Stockholm

Idag har jag varit till Stockholm över dagen, alldeles själv! Kom på att jag ville åka tidigare i veckan och att jag kunde åka själv. Frågade ändå två vänner men de kunde inte och jag blev lite glad, hehe.
Jag har ätit asiatisk buffé, frozen yoghurt och gått och gått och gått...
Hittade inte det jag skulle ha och jag var för dumsnål för att köpa annat.
När jag var 17-18 år trodde jag att jag skulle flytta till Stockholm när jag blev äldre och nu känns det helt otänkbart! Jag älskar livet på landet! Till och med Gävle kändes stort sist jag var där och då är det ändå min hemstad :P



Helgen

I torsdags spenderade vi en heldag på köpis. Vi inhandlade mycket till dekorationerna till bröllopet och även vin/vattenkaraffer. Och även 60 st knoppalakan... Kändes pinsamt. Och när vi kom till kassan satt det en grinig kärring där som insisterade på att räkna alla?! Suck.
I fredags var jag ledig och var en snabbis till Gävle. På kvällen kom Madde,Fredde&Folke på trerätters middag.
Till förrätt åt vi antipasto, huvudrätten var ryggbiff med coleslaw & grillade grönsaker och efterrätten var creme brulee med fransk maräng! Det var toppen om jag får säga det själv ;)
Lördagen var otroligt slö. Fredrik sov över 12 timmar och sedan kickade han aldrig igång och jag var sympatislö,vi såg serie efter serie och vid 22 kom vi ut på en liten promenad. Jag somnade inte förrän 02.30 trots att jag bara sovit 5 timmar natten innan men jag är ju van att slösa med energi på dagarna ;)
Söndagen bestod av ett gymbesök, solning och en liten fisketur men jag somnade i båten haha. Sovit 11 timmar på 2 dygn, van att sova minst 9 timmar varje natt :P
 
Måndagar har blivit min pysseldag inför bröllopet. Idag hämtade jag äntligen ut 2 av 3 ringar och kom en bit på vägen i frågan om bröllopstårta. Jag hade ju tänkt bara själv men har insett att jag kommer vara stressad nog och jag vill inte lämna över halva jobbet till låt oss säga mamma eller svärmor.
Jag har även köpt örhängen. Men skor?! Hur jävla svårt ska det vara?
Min klänning är ju för lång och den ska kapas när jag hittat skorna jag ska ha. Hittar verkligen ingenting som jag passar i (har små men breda fötter) som är bekvämt OCH snyggt! 

v22&23

v 22
Måndag: Ben,rygg
Tisdag: Cykel 1 mil
Onsdag: Rygg,axlar
Torsdag: Cykel 1 mil
Fredag: VILA
Lördag: VILA Promenad 4 km
Söndag: Armar+mage
 
Planerat V 23
Måndag: Ben. Promenad 6 km
Tisdag: Morgonpromenad. Bröst med Elina.
Onsdag: Morgonpromenad. Jogg
Torsdag: MorgonpromenadRygg,axlar
Fredag: Morgonpromenad. Armar
Lördag: Morgonpromenad. Cykel VILA
Söndag: VILA
 
Älskar min nya motionscykel,den är grym! Men jobbig... Nivå 1 går bra med redan på nivå 2 blir den riktigt jobbig! Men det är ju bra ;)
 

RSS 2.0