Helgen

I fredags var min familj på min farbrors begravning,då min pappa bor utomlands var det extra viktigt för mig att gå och säga hejdå när pappa inte kunde. 
Bolla levde om i magen och solen strålande in genom kyrkfönstret,kändes fint. Tråkigt sätt att träffa släkten men det var väldigt trevligt. 
Var så otroligt trött på kvällen efter urusel sömn i mammas alldeles för mjuka säng natten innan,resan och emotionella påfrestningen men efter 10 min sömn på soffan lyckades jag vara vaken till 00.

I lördags röjde Fredrik på tomten och jag pysslade inne. Vi har nu flyttat ned lite mer permanent så jag slipper gå i trappan nysnittad...

Igår åkte vi och handlade det som vi vill ha hemma inför helgen. Bland annat ölkorv,parma och blåmögel ;) Ölkorv har jag ätit flera gånger under graviditeten men då fryst i 3 dygn och konsistensen blir inte riktigt densamma och jag upplever att den blir mildare i smaken. 
Sen långfikade vi i Dan&Thereses nya hus,köpte pizza och pysslade lite till.
Jag började baka vid 21,halvsmart.Tog tiiid. Bakade bullar för första gången i mitt liv och jag blev faktiskt nöjd,inga klassiska utan med nutella-gött ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0