Bollnäs Ess 2013

Då är årets Bollnäs ess över. Jag är nöjd och längtar redan efter nästa år!
FREDAG:

Åkte direkt från jobbet och bytte om i vår tomma lägenhet,saknar den inte alls,har verkligen kommit in mig i huset. Började träningshelgen med SOMA MOVE med Cecilia Gustafsson,vilken kvinna! Så snygg och otroligt duktig. Passet var flödande&svettigt. Vill ha mer!
Efter duktiga Cecilia var det ett riktigt bottennapp att komma till Sofia Åhman och passet Orka!... Pinsamt,självgod och noll ödmjukhet. Tycker att det är toppen med ett pass som ska träna kroppen så den ska orka med vardagen... Men tyvärr är jag inte 5 år,jag kan inte slutföra ett pass där jag ska börja med att "skotta snö" eller "äta mat"... Jag gick ut. Som tur är var det inget annat pass jag ville gå på just då. Nästa år ska jag inte lämna nåt pass!!! :S
Sedan var jag på en workshop: Optimala förberedelser för prestation med Mikael Svensson.
Efter 2  min tänkte jag: Är inte det här lite väl basic?
Sen kom jag på att inte alla inne i rummet jobbar med träning men hade hoppats att jag kunde fått ut något mer än att det är viktigt med uppvärmning och nedvarvning....
 
LÖRDAG:

Precis som för 2 år sedan började jag lördagen med Yin yoga med Elisabeth Andersson. Den mjukaste form av yoga och det var lika avslappande som en sovmorgon! :) Om jag hade råd skulle jag ta yogaklasser hos henne i Bollnäs med det är en senare fråga.
Därefter väckte jag kroppen till liv med Strength and conditioning workout med Mikael Svensson. Lång uppvärmning-nästan 20 min följt av 3 varv- 5 övningar-1 minut var,ingen vila mellan övningarna med 3 min vila mellan varven. Jobbigt och kul,påminner mycket om den träningen jag kör med min PT-grupp :)
Sedan hade jag ett "pass" i Red cord med Jenny Hansson... Red cord är slingor med handtag som påminner om TRX. Tyvärr var det inget pass utan snarare en workshop, vi gjorde 3-4 övningar tillsammans 2 och 2. Fick lite inspiration till min TRX-kväll som jag ska ha senare i höst. 
LUNCH
Efter lunchen hade jag egentligen ett utomhuspass men jag hade varit så frusen under senaste veckan så jag bytte till ett Yogobe-pass med Magnus Ringberg men kroppen vägrade samarbeta. Axlarna var trötta,baksida lår stela och jag började må illa. Var med halva passet,låg i barnets position 1/3 del av passet sedan gick jag ut och laddade med västska och bars.
Efter det var jag semiladdad inför Funktionell träning med Oscar Jöback. Kroppen var trögstartad men den kom igång! Passet var ganska monotont men Oscar är en fantastisk intruktör och vilken kropp!!
Sista passet var egentligen en föreläsning med jag bytte till Organic moves med Cecilia Gustafsson igen.. Fast jag trodde att det var Organic Bodywork. Blev rädd och chockad när jag insåg att det var ett DANSPASS! Iiiihhaaa ni som känner mig/läst min blogg ett tag vet att dans är min fiende. Jag har dålig taktkänsla, svårt att koordinera mig och är allmänt stel när det kommer till dans. Men jag gjorde det!! Det blev en hel del fel och missar men jag genomförde hela passet och jag blev svettig! Cecilia skrattade uppmuntrande åt mig från scenen (vi var kanske 15 pers totalt) och hade inte det varit för att det var just Cecilia som instruerade hade jag lämnat även den klassen. Men jag avslutade passet och det var definitivt årets utmaning!
Effektiv planka med höftrotation i Red cord!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0