Lyxlördag


Fläskkotletter,potatisklyftor,ruccolasallad och palsternackspuré. Sjukt gott!

Efterrätten bestod av två sorters mousse. Hallonmousse gjord på vanligt vis,mosade hallon med lite agavesirap blandat med vispad grädde. Chokladmoussen är en lite lättare variant,smält 70% choklad blandad med 2 msk mjölk och två äggulor som sedan blandas med två vispade äggvitor! Mycket gott men jag orkade typ 5 teskedar innan Fredrik slukade min också ;)

Kommentarer
Postat av: Madelene

Vad gjorde ni med fläskisarna? Kryddor, tillagningssätt? Var det gott? Superfin dessert!

2012-02-14 @ 13:58:53
URL: http://enbildtill.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0