Konstig osäkerhet

Är ju gymvan. Träningsvan. Bekant och duglig på alla träningsformer utom dansinspirerad sådan. Eller.. har ju gått 1 termin afrikansk dans så är inte ute och cyklar där heller. Men ändå har jag varit så jäkla osäker på mitt nya gym! Har haft djup ångest över att gå dit när det kan vara mycket folk och har kört cardio 2 gånger istället för att lyfta vikter.
Idag gjorde jag det bara. Körde ben,gick hur bra som helst.
Måste berömma Bollnäsborna! Ni är i sjukt bra form! Går inte att jämföra med Gävleborna! Visserligen är Sporthallen det största och bästa här i kring och Fjärran höjder och Friskis&svettis i Gävle(ställena där jag har haft kort i olika omgånger sedan 2005) är bara två av mååånga gym.

Ikväll händer en tveksamhet i och med detoxen. Fredrik vill bjuda på mat och vi ska bowla med Ante och Frida för att sedan käka på "Spicy cow" vilket är Bollnäs motsvarighet till Gävles Chuurch street(dock jävligt mycket billigare)! Inte särskilt nyttig mat alltså... Men det får gå på den allmänna konkursen så att säga! Bara ingen försöker lura på mig en dessert!
Fredrik har redan börjat vackla i stöttandet. Idag på lunchen drack han en powerking och höll glaset framför mig: Det där lilla gör väl inget om du dricker? JOOOO.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0