Ödet

Idag ska jag på vingelbowling (alkohol+bowling) med mitt finaste järngäng! Då blir det snökaos och alla tåg till Gävle är inställda!! Grrr! Men ödet vill att jag ska träffa min vänner för just idag jobbar min pappa i Bollnäs.
Han har gjort det för men det var flera år sen sist men just idag,när alla tåg är inställda är min pappa här med sin bil och kommer åka till Gävle när arbetsdagen är slut! yey! Han svarar inte i telefonen så det är ju inte helt 100 än men det vore ju oerhört grymt om inte jag får åka med!

Har varit på gymmet och kört bröst,axlar och triceps. Vikten går stadigt upp. 56.1 kg i morgonvikt idag och jag känner mig inte plufsig,bara stor och stark ;) Har förlikat mig med att min drömkropp väger inte 48-52 kg. Muskler är snyggt! Har någon gång sagt att jag gärna väger 60 kg(min skrämselvikt) om jag är musklig! Försökte ta en bild men Fredrik satte sig på huk och vem fan är snygg i grodperspektiv?! Sen blev jag så hungrig att vi inte försökte igen :P

Kommentarer
Postat av: Madelene

Det sitter ju inte i vikten! Du är jättesnygg när du är musklig och fast, och om det innebär en högre vikt är det ju bara... ett faktum :)

2011-02-11 @ 12:35:51
URL: http://enbildtill.wordpress.com
Postat av: Mange

Sådär ja, en sunt tänkande tjej. De flesta tjejer verkar vara så sjukt fixerade i dom där två(?) siffrorna. Titta i spegeln istället :) Keep it up!

2011-02-11 @ 12:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0