Singelpingla

Nu har jag varit singel i 6 månader. Ett halvår.
Känns inte alls så länge men jag är väldigt singel(även om strulerierna med exet aldrig tar slut). Trivs otroligt bra med att vara själv faktiskt.
Även om jag saknar det fysiska.. Men jag har ställt in kroppen på "svält mode",den vet om att den inte ska mysa så jag klarar mig gaaaanska bra iallafall,det kunde varit värre om man säger så. Har ju inte ens en sms/internet-flört för tusan.

Igår fick jag några sms. Från Mr velig. Vi slutades höras för ca 1 månad sen(förutom när vi sågs på HIG och han sa att jag var söt...) och vi har inte haft fysisk kontakt på 2 månader.
Nu vill han helt plötsligt mysa för "han har saknat det".
Jag vet inte ja... Killar alltså. Vet inte om jag har lust faktiskt (svält mode indeed).
Känns som att det verkligen inte spelar någon roll,kan lika gärna gå utan närhet tills jag kan kramas med någon man inte blir irriterad på?
Det är ju okej att vara kräsen... eller hur? :)

Kommentarer
Postat av: stina

yes li, du ska vara kräsen och har all rätt att vara det ;)

2009-11-24 @ 10:43:56
URL: http://stinasohlberg.blogg.se/
Postat av: Sarah

Det är helt okej att vara kräsen. Jag är lite där själv, även om jag har känslor för någon. Fast det är lixom helt omöjligt så jag skiter i det och låter allt vara som det är.



Ska det vara ska det vara lixom! Man FÅR vara kräsen. Förstår verkligen inte varför vissa verkar anse att man ska "ta det man kan få" på något sätt. Även om man själv inte vill ha det - eller det egentligen inte passar alls. ojojoj...

2009-11-24 @ 11:10:54
URL: http://svartasarah.blogspot.com
Postat av: Mr velig...

Lite skumt att du skriver ut det som man säger personligen till dig på din blogg måste jag säga. Tydligen går det inte att prata med dig utan att riskera att bli uthängd på bloggen. Tråkigt och rätt lågt av dig Li! =/ Sedan kan du ju såklart vinkla det du skriver så att det låter som du vill...

Det låter alltid som att det är jag som hänger efter dig, men den verkligheten håller jag nog inte med om. Så här enkelt är det: Jag gillar att mysa. Du är fin å het. = Vi kan mysa. Men mer än så kommer det inte att bli och det vet du. Finns inget intresse från min sida. Men det har jag väl varit rätt tydlig med antar jag!



Mvh Mr velig som är ett givet fan av myskvällar. Söndagar speciellt. ;)

2009-11-29 @ 16:36:48
Postat av: Mr velig...

Li. Månen kretsar kring jorden. Ja visst det stämmer. Men jorden kretsar inte runt dig. Liten på jorden men stor i orden... Vilket i sig är helt ok men tänk på vad du skriver och säger. Snälla. Det kommer att gå bättre då.. Jag gillar faktiskt dig som person. Hur lustigt det nu än låter =P Puss å kram :)

2009-11-29 @ 16:44:20
Postat av: Fröken Velig

Tycker du att du blir uthängd? Ingen vet ju vem du är... Mr velig är ett mycket passande namn tycker jag.

"Men mer än så kommer det inte att bli och det vet du. Finns inget intresse från min sida. Men det har jag väl varit rätt tydlig med antar jag!"



Intresse är väl det du visat? Du är ju intresserad av att mysa med mig,det är ju tydligt.

Men för mig är det rätt svårt att "mysa" utan känslor,vi har inga känslor för varandra-därav detta inlägg. Jorden kretsar absolut inte kring mig,men MIN blogg gör definitivt det!

2009-11-29 @ 18:33:47
URL: http://skarpast.blogg.se/
Postat av: Mr velig...

Fattar fortfarande inte varför du skriver allt här.. Dessutom om man går tillbaks lite i din blogg så är det ganska lätt att tyda vem jag är, eftersom du har skrivit mitt namn i nått tidigare inlägg. Det är väl kanske skit samma. Men rätt töntigt av dig att hålla på så bara!



Intresse för mys finns ja, dock dog det ut en del när jag läste din blogg.. Men du hade ju samma inställning förstod jag det som. ;)

Dessutom verkade du inte helt "osugen" till att mysa med mig eftersom du svarade i ett sms: "i helgen kanske"..? Remember?



Nä Li nu lägger vi ner det här tönteriet. Fortsätt gärna att blogga och ha din värld här på blogg.se men låt "mr velig" vara någorlunda i fred på bloggen är du snäll. =) Puss&kram

2009-11-29 @ 20:04:52
Postat av: Li

Måste vara otroligt jobbigt för dig att gå i försvarsställning hela tiden! Du måste ju stå för att du faktiskt vill träffa mig (fattar faktiskt inte varför då vi hade NOLL gemensamt och då du hellre tvättade eller läste en bok än att "mysa" med mig)



Som du märkt-mr velig dyker upp i bloggen när mr velig VELAR. Det är inte som att jag skriver om dig ofta,så smickra inte dig själv!

2009-11-29 @ 21:38:18
URL: http://skarpast.blogg.se/
Postat av: Mr velig aka "den velande gurun"

hehe. Ja det är väl upp till var och en att avgöra om du skriver om mig ofta eller inte. Klart jag ville träffa dig, det är inget jag skäms för om du nu tror det..

Du är ju trots allt himla bra på mys! =) Men resten kanske inte var något att hänga i julgranen för någon av oss.



Frågan om "mysträffen" kändes inte speciellt velig, men allt beror ju på hur man tolkar saker.

2009-11-29 @ 21:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0